Milyen gimibe menjek?
Figyelt kérdés
Alapjáraton nem ebbe az irányba szeretnék dolgozni, de mellékállásként lovagoltatni/táboroztatni szeretnék saját lovakon.
Ezért szeretnék tenni egy lovastúra-vezető(?) képzést.
Tehát a kérdésem, hogy érdemes lenne ilyen szakiskolába menni ahol mezőgazdaság van a középpontban vagy ezt a vizsgát inkább később szerezzem meg?
2021. szept. 20. 07:38
1/4 anonim válasza:
Ha egyébként mással is szeretnél foglalkozni, akkor inkább ez legyen egy mellékállás, szóval ráérsz letenni a vizsgát bármikor a későbbiekben. Koncentrálj szerintem a fő állásra.
2/4 anonim válasza:
Szerintem sima gimibe menj, vagy a fő célodnak megfelelő irányba. Utánna ráérsz ezzel foglalkozni.
3/4 anonim válasza:
A lovastúrázás és táboroztatás inkább turisztika-vendéglátás szakirány, ha csak lovagolni akarsz és nem tenyészteni, akkor felesleges mezőgazdasági suliba menni.
4/4 anonim válasza:
Felnott fejjel jottem ra, hogy erdeszeti iskolaba kellett volna jarnom ... onnan sokfele iranyba lehet szakosodni kesobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!