Xakzxaxaja kérdése:
Milyen gimibe menjek?
Figyelt kérdés
Kutyakiképző szeretnék lenni és rengeteget olvastam arról hogy ezt hogyan valósíthatnám meg, viszont azt nem tudom milyen gimibe menjek. Hova erdemes menni?2021. júl. 22. 12:57
1/11 anonim válasza:
"Sima" azaz általános szak valamelyik gimnáziumban elég hozzá. Érettségit ad. Ha jobban szeretnél belemélyedni mehetsz biosz szakra,de ehhez a szakmához sztem nem kell.
2/11 anonim válasza:
Gimnázium nem ad ilyen irányú végzettséget. Leginkább semmilyent sem. Sok dolog fontos de a nyelvnél nincs fontosabb manapság. Szerintem...
3/11 anonim válasza:
Van kutyakiképző tanfolyam, képzés, de ott egyáltalán nem érdekel senkit hogy milyen gimibe jártál.
4/11 anonim válasza:
Egy sima érettségit szoktak kérni a kutyakiképző tanfolyamon, valahol elég a szakmunkás bizonyítvány is. Tehát ilyen szempontból teljesen mindegy, hogy hova mész gimibe.
Ha komolyan gondolod, adódhat olyan helyzet, ahol előny lesz az angol vagy egyéb idegen nyelvtudás.
5/11 anonim válasza:
Egyháziba. Ott normális tankönyvből taníthatnak, nem csak a kijelöltből.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Az utolsó valaszolótól kérdezném, hogy latint miért kell hogy tanuljak?
2021. júl. 22. 20:23
8/11 anonim válasza:
Mert állatokkal fogsz foglalkozni, orvosi dolgokat is fogsz olvasni. Tuodom, a sok észlény nagyokos azt mondja majd, hogy minek, és nem kell, nyugodtan lepontozhat. De hidd el, hogy nem fog a hátrányodra válni.
9/11 anonim válasza:
Hátrányára nem válna az sem ha pl gépészetet tanulna, de 0 haszna lesz, orvosi dolgokat annyit kell tudnia mint egy lelkiismeretesebb gazdinak, szóval elfecsérelt idő.
10/11 anonim válasza:
Hogy érted,hogy milyen gimibe menj?
Hogy konkrétan,melyik gimnáziumba menjél,vagy milyen tagozatra menjél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!