Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen művészeti gimibe/szakkö...

Milyen művészeti gimibe/szakközépbe menjek?

Figyelt kérdés

Nincs tehetségem semmilyen művészi ághoz, viszont nagyon szeretem őket csinálni.

Szerintetek felvesznek valahova így?

2021. aug. 12. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy van tehetséged, csak még nem alakult ki, nem fejleszted, nem is gyakorolsz, nem hagyod, hogy kialakuljon. E nélkül pedig nehéz. A művészet sok ágú és ha ennyire fogalmad sincs, akkor sima gimit nézzél, utána majd lesz valahogy!

Én is regényírásból szeretnék megélni, de nem veszik a műveimet, ezért most is itt ülök egy telephelyen, biztonsági őr vagyok.

2021. aug. 12. 23:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Uu könyveket/verseket én is szoktam írni
2021. aug. 12. 23:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretsz írni, akkor egy humán tagozatos gimnázium jó választás lenne. A média tagozat jutott még eszembe. Média tagozaton foglalkoznak újságírással, fotózással, videózással stb. Sulifüggő, de általában nem szoktak portfóliót kérni a felvételinél. Ha kérnek, akkor sem feltétlenül szabadkézi alkotást. A kreatív gondolkodásmód, ötletesség, egyediség, illetve az elemzési és kommunikációs készségek meglétére összpontosítanak.
2021. aug. 13. 09:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A művészet rendkívűl tág fogalom.

Ha szoktál írni könyvkete és verseket,akkor én is egy magyar-történelem tagozatos gimnáziumot javaslok.

2021. aug. 13. 14:27
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs tehetségem semmilyen művészi ághoz" Csak te gondolod így, vagy más is?

Ha esetleg az ismerőseid, tanáraid nem így látják, és amúgy tehetséges vagy csak önbizalomhiányos vagy maximalista, akkor az megint egy másik kérdés.

2021. aug. 13. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!