Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tárgyfelvétel orvosin, hogyan?

Tárgyfelvétel orvosin, hogyan?

Figyelt kérdés
Egy tárgyam nem lett meg másodévben, emiatt a következő félévben azt újra fel kell vennem, ez 6 kreditet jelent. Ha tavasszal passziváltatom a félévet, akkor nyáron nem tudnak átsorolni, jól gondolom? Illetve a szabályzatban azt olvastam, hogy 2 aktív félév eredménye alapján sorolnak át. Tehát akkor ha az őszi félévem aktív, tavasszal passzív, jövő ősszel ismét aktív, akkor az idei őszi meg a jövő őszi félév eredménye alapján sorolhatnak át vagy jövő ősz és az azt követő tavaszi félév alapján? Valamint ha csak ismétlés miatt egy 6 kredites tárgyat kell újra felvennem; e mellé szükséges még tárgyakat felvennem? Van félévente valami kreditminimum? A szegedi orvosira járok egyébként. Ha tudtok valamit ezzel kapcsolatban azt nagyon megköszönöm!

2021. aug. 23. 15:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Most leszek negyedéves Szegeden.

Csak ismerősökről tudok nxilatkozni, akik hasonlóan jártak.

Ált.az 1.félévet passziváltatták, és a 2.félévre vették fel a bikémet+ feltöltötték az órarendet választhatókkal.

A 19.es válaszolónak mondanám, hogy szerintem felejtse el ezt a kérdést, nálunk tényleg NEM tud ebben az esetben a hallgató más tárgyat felvenni

2021. aug. 23. 21:42
 22/23 anonim ***** válasza:

Szia! Én Pécsre járok , anatómia szigorlat miatt csúsztam meg .

Én ősszel csináltam meg vizsgakurzusban, mellé tele pakoltam az órarendemet választható tárgyakkal. Tavaszi szemeszterben voltam passzív. Átsorolásnál az utolsó két aktív szemeszter átlagot nézik (3,00), félévente 18 meglévő kreditet.

2021. aug. 24. 06:56
 23/23 anonim ***** válasza:
őszi legyen psszív
2021. aug. 25. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!