Tárgyfelvétel orvosin, hogyan?
Figyelt kérdés
Egy tárgyam nem lett meg másodévben, emiatt a következő félévben azt újra fel kell vennem, ez 6 kreditet jelent. Ha tavasszal passziváltatom a félévet, akkor nyáron nem tudnak átsorolni, jól gondolom? Illetve a szabályzatban azt olvastam, hogy 2 aktív félév eredménye alapján sorolnak át. Tehát akkor ha az őszi félévem aktív, tavasszal passzív, jövő ősszel ismét aktív, akkor az idei őszi meg a jövő őszi félév eredménye alapján sorolhatnak át vagy jövő ősz és az azt követő tavaszi félév alapján? Valamint ha csak ismétlés miatt egy 6 kredites tárgyat kell újra felvennem; e mellé szükséges még tárgyakat felvennem? Van félévente valami kreditminimum? A szegedi orvosira járok egyébként. Ha tudtok valamit ezzel kapcsolatban azt nagyon megköszönöm!2021. aug. 23. 15:48
21/23 anonim válasza:
Szia
Most leszek negyedéves Szegeden.
Csak ismerősökről tudok nxilatkozni, akik hasonlóan jártak.
Ált.az 1.félévet passziváltatták, és a 2.félévre vették fel a bikémet+ feltöltötték az órarendet választhatókkal.
A 19.es válaszolónak mondanám, hogy szerintem felejtse el ezt a kérdést, nálunk tényleg NEM tud ebben az esetben a hallgató más tárgyat felvenni
22/23 anonim válasza:
Szia! Én Pécsre járok , anatómia szigorlat miatt csúsztam meg .
Én ősszel csináltam meg vizsgakurzusban, mellé tele pakoltam az órarendemet választható tárgyakkal. Tavaszi szemeszterben voltam passzív. Átsorolásnál az utolsó két aktív szemeszter átlagot nézik (3,00), félévente 18 meglévő kreditet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!