ELTE-n hogy lehet felvenni a kreatív írás minorhoz szükséges tanegységet?
Figyelt kérdés
Még új vagyok, szóval nem igazán tudom hogy működnek a minorok és a tárgyfelvételek. Majd minorként a kreatív írást szeretném felvenni, ehhez viszont el kell végezni egy előzetes tanegységet, viszont a Neptunban a tárgyfelvételnél sehol nem találom a tárgyat. Vagy ilyenkor hogy kell?2021. aug. 19. 10:33
1/4 A kérdező kommentje:
Most jut eszembe, egyáltalán fel tudnám venni ezt a minort ha alapból keleti nyelvek és kultúrák szakon vagyok?
2021. aug. 19. 10:37
2/4 anonim válasza:
Ne a Neptunban böngészd a tárgyakat, hanem a hivatalos tanegységlista alapján, tárgykódra rákeresve vedd fel.
Google, itt a tanegységlista, olvasd végig: [link]
De ha Facebookon beírsz valamelyik ELTE BTK gólyacsoportba, tuti lesznek felsőbb évesek akik ezt a minort végzik és kérdezhetsz tőlük:)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2021. aug. 19. 22:03
4/4 anonim válasza:
Helyedben én inkább a burger sütés specializációra jelentkeznék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!