Molekuláris bionika alapszak után milyen mesterképzési lehetőségek vannak?
Az info-bionika és orvosi biotechnológián kívül, hasonló tudományi/műszaki ágakra lehet jelentkezni?
Vagy ez nem ilyen rugalmas, és csak erre a kettőre lehet számítani?
Hallgatóktól véleményt is szívesen fogadok!
Nézd végig a mesterképzések követelményeit a felvi-n.
Pl BME egészségügyi mérnöknek, biomérnöknek, gazdinfóra, gyógyszervegyész-mérnök, biotechnológia - ezekre lehet menni ezt 100%-ra tudom, de tuti van még, ahova megfelel.
Honnan tudod? Most néztem,és ezek közül csak a biotechnológia játszik. Felsorolva nem is nagyon látom a bionikát sehol, a szakok leírásánál a 4.3-as pont miatt gondoltam, hogy azért vannak még lehetőségek.
De honnan lehet tudni, hogy milyen valószínűséggel fogadják el?
Nincs olyan, hogy "milyen valószínűséggel" fogadják el. Ha megfelel az előkövetelményeknek, akkor elfogadják.
Bionikát végeztem, voltak olyan csoporttársaim akik a fent felsorolt szakok valamelyikére ment, ezért tudom, hogy azokhoz tuti jó.
Szedd le a mintatantervet és nézd végig, hogy miből hány kredit szerepel és az megfelel-e az adott msc-s követelményeknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!