Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szakokat/szakmákat...

Milyen szakokat/szakmákat tudtok, amik egy humán érdeklődésű/beállítottságú embernek is jók, de mégsem teljesen humán pályák és lehet kezdeni velük valamit? Vagy milyen humán pályával lehet sokat érni?

Figyelt kérdés
Bölcsész szakokra nem érdemes menni -úgy tudom-,nincs jó nyelvismeretem (ezt mindenképp fel akarom fejleszteni)a jog nem az én vonalam,a társadalmi karokhoz jó nyelvismeret kéne a szövegek elemzéséhez(szociológia,kulturális antropológia).Szakmákban meg nem tudom,mit érdemes nekem tanulnom,aminek még értelme is van (jelenleg könyvkereskedelemre járok,de állítólag nincs sok haszna-nem tudom).
2010. aug. 29. 10:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem a pénz a lényeg nekem!Én nem vagyok ilyen!Egyszerűen csak szeretnék tájékozódni,hogy mi lehet az,ami értelmes.Egyébként sok minden érdekel engem,kitartó vagyok,tudok dolgozni,tanulni is.Csak tudjuk,hogy egy egyszerű magyar vagy média szakkal sokat nem ér az ember.A joghoz kell egy fajta beállítottság,ami nekem nincs meg.Nekem a hivatás fontosabb a pénznél!!!Nem akarok felelőtlenül dönteni és nagyon sokat töröm az egészen a fejem,ezért van minden mellett kifogásom.Ez igaz.Nem jó tulajdonság.Amúgy jelen pillanatban néprajz szakra mennék,csak gondoltam,hát ha tudna-e valaki valami jobbat ajánlani,ezért érdeklődtem...
2010. aug. 29. 20:19
 12/13 anonim ***** válasza:
53%

Pszichológia, színészet.

:)

2011. ápr. 28. 19:03
 13/13 anonim ***** válasza:
77%

Cseh,orosz,katalán.

Te?

2011. máj. 4. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!