Vas megyeiek vagy soproniak akik pesten tanultok milyen gyakran jártok haza?
Vas megyei vagyok és pestre fogok járni egyetemre.
Viszont elég hosszú az út azt néztem kb. 2 óra 40 perc, plusz még vagy 40 perc út kapunkig mert át is szállok utána.
Akik esetleg Szombathelyiek vagy Soproniak vagy környékbeliek és Pesten tanultok, milyen gyakran utaztok haza?
Én hetente terveztem, viszont nem tudom ez idővel mennyire lenne fárasztó..
Köszi, ha megírjátok.
Azért írtam Sopront is, mert onnan is kb. Ennyi az út.
Köszi a választ!:)
Hát igen az ár is magas, ha hetente számoljuk..:/
Szívesen fogadom még majd ha valaki(k) válaszolnak, akik hasonló távolságra tanulnak. :)
Szia!
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok, ugyanezzel a dilemmával:/ Szombathely mellett élek egy kisebb városban, ahonnan busszal kb. 40 perc az út (az állomásra nem mindig fognak tudni elvinni). Most a héten is megyek Pestre, bár azzal a vonattal több, mint 3 óra lesz az út, így végiggondolva elég fárasztó lenne minden héten hazajárni. Én arra gondoltam, hogy eleinte kéthetente, majd havonta egyszer járnék haza, de még nem tudom hogy lesz: /
volt, mikor hetente, volt hogy két hónapig nem. Sok mindentől függ, hétvégi program, barátok, család, egyetem, sok minden befolyásolja.
Utána Győrba jártam, oda bejárós voltam, meg tudtam oldani,pedig Szombathelytől még k. 15 km-re lakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!