Soproniak! Hová érdemes menni angolt tanulni?
Társalgási szinten tudok angolul ( némi túlzassal), tehát ha ledobnak valahol angol nyelvterületen, megértem amit mondanak, es meg tudom értetni magam.
Szeretnék rendesen megtanulni angolul, és hivatalos papírt szerezni róla, amit esetleg a jövőben hasznosítani tudok pl álláskeresés terén.
Sopronban hol van alkalmas nyelviskola? Ti hol tanultatok angolul?
Egy komoly céget pont nem hatja meg a papír.
Jelentkezel az állásra, és pld holland, vagy dán, vagy svéd lesz a főnök.
Ránéz az angol nyelvű önéletrajzodra, és természetesen angolul fog megszólítani, hiszen innentől magától értetődőnek tekinti, hogy tudsz angolul. Tehát már az állásinterjú is angolul lesz. A munkád megköveteli hogy minden nap angolul beszélj, mindenekelőtt a főnökkel, de hát mi sem természetesebb ennél. Elmondja a napi direktívákat, EGYSZER, angolul. Ha nem érted amit mond, akkor nem az van, hogy szegény biztos mégsem tud angolul, hanem értetlenkedsz, vagy őt veszed hülyébe, mert nem akarod megcsinálni, amit kért. Ennek pedig hamar lesz következménye.
Láttam már egy-két embert, aki azt hitte, hogy hű de átverte a rendszert, mert a papírjait lobogtatta, aztán legendásan hülyét csinált magából. Tudnék mesélni.... :D
Szóval csak okosan próbáld eladni a nyelvtudásodat. De ezen a papír pont nem fog segíteni.
Hívd el egy haverodat és SZÍNJÓZANUL gyakoroljatok valahol, az a legjobb.
A sörözésbe fulladt "nyelvgyakorlásokról" is tudnék mesélni.....
Inkább keress egy polyglot klubot, ha van a környékeden.
6: Nem most kezdi, írta, hogy tud társalgási szinten....
Szerintem is hagy a tanár, csak lehúzás.:/
Ha van szorgalmad, magadtól is tudod fejleszteni a tudásodat. Nézz sok angol nyelvű filmet, szerezz interneten beszélgetős partnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!