Soproniak! Felvesznek valakit ilyen központival és jegyekkel az Eötvösbe?
Figyelt kérdés
Nyelvtan:3.6
Irodalom:4.0
Történelem:5.0
Matematika:2.08
Idegen nyelv:2.48
Kémia:3.4
Fizika:2.3
Biológia:2.2
Földrajz:4.0
Ének-Zene:4.6
Testnevelés:4.0
Hittan:5.0
Rajz,Vizuális kultúra:4.2
Informatika:3.5
A központim sajnos csak 41 pont lett de a szóbelivel fel tudom húzni mivel ott az érdeklődési kört, miért az Eötvös?, mi akarsz lenni érettségi után, terveid, stb,stb,stb. Nos szerintetek?
2021. febr. 7. 03:27
1/5 anonim válasza:
Szia! Hát, van rá esély, de nem sok.
Az én felvételim csak pár ponttal lett jobb mint a tiéd, de a jegyeim azért elég jók voltak. Végül felvettek a kilencven valahányadik helyről. Azt hittem hogy innen tuti senki nem kerül be, de mégis. Szóval szerintem még ne zárd ki teljesen az Eötvöst.
Egyébként hova jelentkeztél még?
2/5 A kérdező kommentje:
A Fáy- ba jelentkeztem még, a pénzügy-számvitelre és a logisztikára amik nem kérnek központit.
2021. febr. 7. 20:22
3/5 anonim válasza:
Pénzügy-számvitelre 2-es matekkal? Jól átgondoltad?
4/5 anonim válasza:
ha szerzel lelkészi/papi ajánlást, akkor nagyobb esélyed van rá. anélkül is sikerülhet, de szerintem neccesebb
5/5 anonim válasza:
Ilyen jegyekkel a Fáyba??? Az Eötvös gimi része is felejtős, maximum a szakközépre van esélyed. De ezek nagyon gyenge eredmények, inkább szakmunkást javasolnék, mert egy szakközepet nem biztos, hogy meg tudsz csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!