Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Elkezdhetek még 1 szakmát?

Elkezdhetek még 1 szakmát?

Figyelt kérdés

Jó, tudom elég sok ilyen kérdés van, úgyhogy részleteszem.

Szóval debreceni vagyok, és 20/f. Még 2 okj-s szakma ingyen megszerezhető lenne számomra iskolarendszerű képzésben a DSzC által.

Viszont februárban elkezdtem 1 esti képzést, és szeptembertől folytatni fogom, de szeretnék még 1 nappali képzést is elkezdeni. Tehát összesen 2-t egyidejűleg.

De úgy hallottam a dszc ezt úgymond nem nézi jó szemmel. Mindegy.

Szóval milyen lehetőségeim lennének, tudtok mondani ellenpéldát, h valakinek sikerült, és ha igen, akkor hogyan?

Csak mert pl. egyetem mellett lehet szakmát tanulni, mert 2 különböző szintű képzés. Fuck logic. Én ezt nem teljesen vágom. De lehet én nem értek ehhez.

Szóval mi a válasz a kérdésemre? Van valami kiskapu, vagy kit keressek?

Előre is köszi!

2021. aug. 2. 10:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Tehát nappali képzésen lennél nappal, este meg egy teljesen másik esti képzésen amit februárban kezdtél el?

Nálunk volt itt Debrecenben aki napközben egyetemre járt, majd ment este esti képzésre. Ha van hozzá elég kitartásod és energiád, szerintem megéri.

2021. aug. 10. 14:23
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen kedves utolsó!

De nem az volt a kérdésem, hogy megéri-e, hanem, hogy egyáltalán lehet-e. Mert olyanról én is tudok, amit leírtál. De azért ez "jogilag" másabb picit.

A Dszc-nél tanulnék 2, valszeg ugyan olyan szintű szakmát. Nem tudom a fejesek mit szólnának hozzá. Egyáltalán hol tudnám ezt megérdeklődni?

2021. aug. 10. 15:07
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

"Elérhetőség (képzésekkel kapcsolatban):

Ügyfélszolgálat központi száma: 06-30/955-7802

Ügyfélszolgálati munkatársak telefon elérhetőségei iskoláink szerint

Ügyfélszolgálati Iroda címe: 4024 Debrecen, Burgundia utca 3.

Ügyfélszolgálati Iroda e-mail címe: ugyfelszolgalat@dszc.hu"

Szerintem ezeken az elérhetőségeken érdeklődhetsz.

2021. aug. 11. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!