Ha most egyetemre járok elkezdhetek egy másik szakot párhuzamosan egy másik egyetemen?

Figyelt kérdés
Szóval a kettőt egyszerre. Most nem az hogy mennyire megterhelő, hanem hogy lehetséges-e?

2019. szept. 20. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, csak az órák ha ütköznek akkor van baj.
2019. szept. 20. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is így csináltam, azóta 1 képzést a kettőből letudtam. Azt nem tudom, hogy egyszerre 2 államis képzést lehet-e, mivel én egyet fizetősön, a másik államin csináltam. Ha a két szak hasonló egymáshoz, akkor sok tárgyat (főleg alapozó)kreditátvitellel el tudsz fogadtatni. Az órára járás megoldható, nyilván ütközés esetén arra menj be ami fontosabb. Vizsgaidőszak lehet húzós, de legalább az egyik szakon próbáltam mindig elővizsgákkal és zh-val megajánlott jegyet szerezni.
2019. szept. 22. 07:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Jogra járok, nálunk az Eltén (barátaimtól tudom) úgy van, hogy ha két szakot csinálsz, akkor a rangsorolásos tárgyfelvételkor kapsz +10 pontot, amiért még egy szakot csinálsz (gondolom a másik szak tárgyfelvételénél is van valami bónusz), így akármelyik órára bejutsz, elsőbbséget kapsz. Azt nem tudom, hogy csak más eltés szaknál, vagy akármilyen más egyetemnél is ez jár-e. Szerintem érdeklődj a tanulmányi hivatalnál előbb.
2019. szept. 22. 10:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Én bge-re járok fizetősre és elte ttk-ra államira szeretnék jelentkezni pluszba
2019. szept. 24. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!