Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Meddig lehet OKJs képzésre...

Meddig lehet OKJs képzésre jelentkezni? +Okj mellett van idő dolgozni? (nappali képzés)

Figyelt kérdés

2021. júl. 27. 12:22
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Tehát ha felnőtt képzésre megyek, akkor havonta 8000 Ft-ot kell fizetnem, mint tandíj? Nem mintha sok lenne, de akkor miért írják, hogy ingyenes?
2021. júl. 27. 14:24
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem, az nem a tandíj! Tandíj nincs.

A tb-t kell magad után fizetni, ha nem vagy biztosított (nappalis diák, munkavállaló, egyéni vállalkozó). Ez 8000 forint havonta. A nav-nak kell fizetni.

2021. júl. 27. 14:37
 13/20 A kérdező kommentje:

Jaj értem. Köszi!

És az miért van, hogy akárhogyan keresnék nappali képzést, mindenhol felnőttképzésbe botlok? Mintha már csak ilyenre lehetne jelentkezni.

2021. júl. 27. 14:40
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincsen belőle nappali képzés. Budapesten összesen egy helyen van, esti képzéssel erre a szakmára.
2021. júl. 27. 14:48
 15/20 A kérdező kommentje:

Akkor aztán tényleg kereshetem :)

Köszönöm, hogy ennyi kérdésemre választ adtál.

Még lenne egy, de utána esküszöm befejezem :))

Esetleg tudod, hogy a költségeim mennyire lesznek vészesek azon a szakon? Úgy hallottam nem adnak gépet, meg ilyeneket, hanem mindent nekem kell megvenni. Ez igaz?

2021. júl. 27. 14:54
 16/20 anonim ***** válasza:

Ezt sajnos nem tudom. Csak az iskolarendszerrel és az ahhoz kapcsolódó dolgokkal vagyok képben, meg azokkal a szakok/szakmákkal, amit ismerek.

Nyugodtan tegyél fel külön kérdést, biztos kapsz választ. Meg a sulit is meg lehet kérdezni.

2021. júl. 27. 14:59
 17/20 A kérdező kommentje:

Értem, igen persze, ha jelentkezek mindenképpen írok nekik.

Nagyon köszönöm a segítséged! A neten még most is keresgetném, hogy ez az mit jelent, estig sem végeztem volna, annyi kérdésem volt :)

Mindenhova megy a zöld pipa;)

2021. júl. 27. 15:04
 18/20 anonim ***** válasza:

Egyébként a www.nive.hu oldalon tudsz keresni képzéseket.

Nézd meg, hátha van valami, ami van nappalin és érdekel.

Ami még eszembe jutott, hogy nappalin 20 éves korig jár családi pótlék és adókedvezmény is.

2021. júl. 27. 15:11
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm 🙏
2021. júl. 27. 15:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Nálunk augusztus 31-ig lehet jelentkezni, az a pótjelentkezés vége. Nappali mellett nem fogsz tudni rendesen dolgozni, ha mindenképp dolgozni akarsz menj estire. Én esti mellett fogok dolgozni, nappali mellett kb lehetetlen, max alkalmiban.
2021. aug. 1. 08:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!