Mit gondoltok az elképzelésemről?
Figyelt kérdés
Még 2 évem van Nemzetközi gazdálkodáson , az itteni évek alatt nagyon megszerettem az angol nyelvet a történelmet is szeretem nagyon. Tudom , hogy nem lehet belőle jól megélni , de mivel ott lenne az Ng-és diplomám majd a jövőben így nem zavarna . Szivesen tanítanék külföldön is , tehát egy külföldi egyetem akár lehetséges volna. Valakinek valamilyen tapsztalata?2021. júl. 25. 16:51
1/3 anonim válasza:
Nem ugy hangzik, hogy anyanyelvi angol beszelo lennel amerikai/kanadai/UK/NZ/asztal/SA/irorszagi utlevellel. Remind me, miert is teged vennenek fel egy elobb emlitett ember vagy egy helyi angoltanar helyett?
3/3 anonim válasza:
Mi a kérdés? Feldobtál totál különböző dolgokat, de nem látok semmi konkrét elképzelést.
Az iskolarendszer és a tanárképzés mindenhol kicsit máshogy működik, szóval a "külföld" az kicsit tág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!