Teljes bizonytalanságban vagyok a továbbtanulással kapcsolatban. Nincs konkrét elképzelésem, és nem tudom hogy mi az amit szívesen csinálnék. Ötletek? Tavaly értességiztem, jelenleg okj-s gazdasági informatikus képzésen vagyok 2 nap és vizsga XD
Nem tudom milyen irányba kellene továbbtanulnom.
Programozni nem szeretnék, igazából nem tudom hogy menne-e. Szóval a mérnök infó kilőve és nincs pénzem sem a koleszra+kaja meg ilyenekre. :C
Gondoltam, marketingkommunikációra Televíziós műsorkészítőre, csak pénzügyileg nem tudnám megoldani a kolesz+egyéb kiadásokat, erre adtam be végül, mert ez van a legközelebb és nincs anyagi terhelése számomra. Csak a bérlet. Mindkettő FOSZK. De félek a marketingtől, mert hallottam hogy "arra születni kell".
És nem is tudom hogy élvezném-e.
Gondoltam arra is hogy egy évet kihagyok és keresek valami munkát hátha addigra kialakul bennem valami.
Csak félek, ha 1 évet kihagyok akkor azt bánni fogom.
Közmunkás pedig nem szeretnék lenni. Egy szép és válzotatos munkát szeretnék, amiben "látszik" hogy csináltam valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!