Egyetemre milyen füzeteket vegyek , vagy hogyan jegyzeteljek egyáltalán( gazdasági szak) ? Mennyire népszerű laptopon jegyzetelni?
Figyelt kérdés
2021. júl. 24. 18:15
1/5 anonim válasza:
Olyat, amibe szeretsz irni. Laptopon lehet jegyzetelni, ha akarsz, de gazdasagin tuti, hogy lesznek matekos, szamolos orak, ahol grafikonokat, tablazatokat, matekos szimbolumokat kell irni, azokhoz biztos kell majd fuzet.
2/5 anonim válasza:
Matekos, számolós órákhoz kockás füzet. Többihez én az elején vittem füzetet, de tök felesleges. Előadáson akkor érdemes jegyzetelni, ha nem tölti fel a tanár az anyagot (bár most már mindenhol illene feltölteni), esetleg nincs tankönyv/jegyzet és mondjuk nagyon sokat magyaráz. Ilyenhez jó a laptop is, főleg ha már amúgy is online van az anyag nagy része.
3/5 anonim válasza:
Én az egyetemi éveim alatt olyan füzetet vettem mindig, ami a4-es, spirál (ez igazából teljesen mindegy), van egy perforáció a spirál után, hogy egyenesen lehessen "kitépni", és van rajta 4 lyuk, hogy utána lefűzhető legyen. Egyszerre egy ilyen füzetem volt, négyzetrácsos, mert olyanba szeretek írni. Aztán ha betelt, akkor szépen lefűzögettem tárgyanként.
4/5 anonim válasza:
En is ugy csinaltam, mint #3, 1 fuzetem volt, es targyankent kiteptem es osszegyujtittem oket. De en vonalasat hasznaltam mindenhez, mert kockasba utalok irni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2021. júl. 24. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!