Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Felnőttképzés egyetemen 2 év...

Felnőttképzés egyetemen 2 év egy Okj-nak felel meg?

Figyelt kérdés

Sajnos nem vettek fel mesterképzésre mert teljesen más szakbol van mesterem.

Viszont felnőttképzésbe igen ugyanabból a szakiranybol amire msc nem sikerült

Így ha felnőttképzés 2 évem van számot az bárhol bármit ?

Ezzel mesterrel gondolom már felvesznek mert szakirányú képzettség van meg ha nem is diploma

2021. júl. 23. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ebből egy szót sem értek, pedig szívesen segítenék.
2021. júl. 23. 14:25
 2/5 A kérdező kommentje:

Bocsánat

A telefonom közben jól át is írta

Szóval

Bölcsész diplomám van MSc

Jelentkeztem gazdasági egyetemre mesterképzésre de nem vettek fel természetesen kevés volt a kreditem rá

Hasonló szakbol ugyanoda viszont felvettek FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉSRE, azért írom nagy betűvel mert felnőttképzést írtam fentebb a kérdésben..

2021. júl. 23. 14:31
 3/5 A kérdező kommentje:

Tehát dilemma hogy mennyire gyenge a felsőoktatási szakképzés 2 év az életemből és hogy általa van valami jövő a munkaerő piacon

Gazdálkodási és menedzsment

A mesterképzés ugyanúgy 2 év jobban tetszett volna..

Dilemma az is hogy ha mestert akarok akkor egy évet járjak hozzájuk kiegészítő órákra és jövőre próbáljam meg a mestert

Vagy járjak ki ezt a 2 évet és aztán próbálkozzak mesterrel.

Persze megkérdem az egyetemet is erről de gondolom ok azt mondjak ami

Nekik hasznosabb.

2021. júl. 23. 14:34
 4/5 anonim ***** válasza:

A felsőoktatási szakképzést felejtsd el, az a bsc szintje alatt van. Csak felesleges pénz és időpazarlás.

Ha írsz privátban, hogy milyen végzettségeid vannak, milyen mesterre jelentkeztél és hogy mit szeretnél azzal kezdeni, akkor tudok tanácsot adni, hogy mit hogy lehet csinálni.

2021. júl. 23. 14:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Igazából állami helyre vettek fel

Ezért dilemmazok

Pénzért nem mennék

De vhogy fel kell

Tornázni a pontjaim nesterhez

2021. júl. 23. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!