Felnőttképzés egyetemen 2 év egy Okj-nak felel meg?
Sajnos nem vettek fel mesterképzésre mert teljesen más szakbol van mesterem.
Viszont felnőttképzésbe igen ugyanabból a szakiranybol amire msc nem sikerült
Így ha felnőttképzés 2 évem van számot az bárhol bármit ?
Ezzel mesterrel gondolom már felvesznek mert szakirányú képzettség van meg ha nem is diploma
Bocsánat
A telefonom közben jól át is írta
Szóval
Bölcsész diplomám van MSc
Jelentkeztem gazdasági egyetemre mesterképzésre de nem vettek fel természetesen kevés volt a kreditem rá
Hasonló szakbol ugyanoda viszont felvettek FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉSRE, azért írom nagy betűvel mert felnőttképzést írtam fentebb a kérdésben..
Tehát dilemma hogy mennyire gyenge a felsőoktatási szakképzés 2 év az életemből és hogy általa van valami jövő a munkaerő piacon
Gazdálkodási és menedzsment
A mesterképzés ugyanúgy 2 év jobban tetszett volna..
Dilemma az is hogy ha mestert akarok akkor egy évet járjak hozzájuk kiegészítő órákra és jövőre próbáljam meg a mestert
Vagy járjak ki ezt a 2 évet és aztán próbálkozzak mesterrel.
Persze megkérdem az egyetemet is erről de gondolom ok azt mondjak ami
Nekik hasznosabb.
A felsőoktatási szakképzést felejtsd el, az a bsc szintje alatt van. Csak felesleges pénz és időpazarlás.
Ha írsz privátban, hogy milyen végzettségeid vannak, milyen mesterre jelentkeztél és hogy mit szeretnél azzal kezdeni, akkor tudok tanácsot adni, hogy mit hogy lehet csinálni.
Igazából állami helyre vettek fel
Ezért dilemmazok
Pénzért nem mennék
De vhogy fel kell
Tornázni a pontjaim nesterhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!