Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A Pécsi Tudományi Egyetemen...

A Pécsi Tudományi Egyetemen milyen a felnőttképzési kar színvonala?

Figyelt kérdés
2014. márc. 23. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Röviden és tömören trágya. Azt, hogy hogyan oktatnak nem tudom, de az odajáró hallgatókat én nem tekintem embernek, mert viselkedés tekintetében valahol a Gyűrűk Ura orkjaihoz állnak közel. Laktam olyan koliban, ahol a FEEK-es horda dominált. Egy hónapig bírtam, aztán költözés. Arról nem is beszélve, hogy a FEEK az a kar ahol semmi más sincs csak büfészak.
2014. márc. 24. 01:18
 2/8 anonim válasza:
Borzalmas szerintem. 20 filliért nem ér. Az oktatás úgy, ahogy van 0, a számonkérés sem sokkal jobb. Egy hét alatt le lehet tudni a vizsgaidőszakot 5,0-val, ha valaki egy hajszálnyit tanul. Arról nem is beszélve, hogy ezekkel a szakokkal nem lehet semmire sem menni, de valaki biztos megmagyarázza nekem, hogy pl egy informatikus könyvtáros szakra kell bizony 3 + 2 év mester és az egy nagyon hasznos szak, remek elhelyezkedési lehetőségekkel... Heti 3 buli mellett csak vizsgaidőszakban valamennyi tanulással, gyakorlatilag bármelyik szak 4es átlag felett, de utána viszont nincs érelme sírni a munkaerőpiacon, már ha nincs valaki ismerőse, protekciója.
2014. márc. 25. 18:41
 3/8 A kérdező kommentje:
emberi erőforrás tanácsadó szak azért szerintem csak ér valamit... nem?
2014. márc. 28. 14:29
 4/8 anonim ***** válasza:

"emberi erőforrás tanácsadó szak azért szerintem csak ér valamit... nem?"

Egyik sem ér semmit. Egyébként soha nem értettem, hogy hogyan tud valaki úgy munkaügyi tanácsokat adni, hogy nem ért semmihez, és soha életében nem volt normális munkája.

2014. márc. 28. 15:13
 5/8 anonim válasza:
A FEEK-esek jó arcok, de tényleg nem nagyon tanultak év közben, mindennap ment a bulizás és az ivászat a koliban.
2014. márc. 28. 21:09
 6/8 anonim ***** válasza:

"A FEEK-esek jó arcok"

Amennyiben a jó arc ordenáré bunkót jelent.

2014. márc. 29. 00:22
 7/8 anonim válasza:
Nem is besavanyodott, egész nap a falat bámuló, unalmas arcok. :D Nekem nincsenek velük negatív tapasztalataim, pedig évekig laktam a kolijukban.
2014. márc. 29. 09:38
 8/8 anonim ***** válasza:
1 hónapot bírtam a Szántóban. Az nem egyetemi kollégium, hanem állatkert. Én is szoktam bulizni és szórakozni, de a primitívséget, a bunkóságot, valamint a nagyképűség és ostobaság kombinációját nem viselem el. A Szántóban pedig ezek uralkodnak. Arról nem is beszélve, hogy ott tanulni nem lehet, és én elsősorban nem azért mentem egyetemre, hogy elbulizgassak X évet a szüleim pénzén egy értelmetlen szakon, hanem azért, hogy legyen egy értelmes diplomám és megalapozzam a jövőm. Ezt az ott uralkodó körülmények szinte lehetetlenné teszik, ha az ember nem büfészakra jár.
2014. márc. 29. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!