E 3 közül melyiket választanátok?
Legyen főiskolai végzettséged!!
Én 1 sikertelen kísérlet után nem próbálkoztam többet a felvételivel, mert - ráadásul pont a vasúton - olyan munkakörbe kerültem ahol nem kellett állami felsőfoku végzettség, viszont meló mellett már nem ment a felvételire tanulás sem...
Most ott tartok, hogy a vasútról kirúgtak, nincs melóm, de ha lenne egy főiskolai végzettségem, akkor nagyságrendekkel több állásra jelentkezhetnék!
Hidd el, hogy néhány év múlva rohadtul fog hiányozni az a diploma....
Legyen egy diplomád!
Ez legyen az első!!!!
Aztán utána még mindig elmehetsz mozdonyt vezetni minden gond nélkül.
Ha 18 éves vagy akkor ráadásul nem is felvételizhetsz mv-nek, mert 21 év a korhatár, addig meg már 6 félév meg is lesz a fősuliból :)
Nézd meg a Zolit:
ő is úgy nyomja a mozdonyvezetést, hogy közben csinál egy kicsit mást is :D
Nyugi, csak álomvilágban él a kérdező és próbálja piedesztálra emelni azt a kb. nulla teljesítményt, hogy felvették valami egyetemre, meg ugye a stockholmira is, ami gondolom nem olcsó játék, anyuék fizetik az x évét aztán nagy arccal előadja, hogy mindent egyedül ért el. Ilyen amikor valaki azt hiszi, hogy körülötte forog a világ.
ja hogy csak az msc... a mestert meg tudnád csinálni mc tanfolyam mellett is!
a mv tanfolyam egy főslihoz képest lepkefing.
van több olyan kollégám is aki fiploma mellett vezet. aztán majd bekerülnek valami irodai munkára ha akarnak. mindenesetre a vasút jó ugródeszka lehet, sok tapasztalatot lehet gyűjteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!