Informatikai egyetemre mennyire fontos egy laptop?
Max házi bemutatásra kelhet, arra se minden tárgynál, szóval ha nem arra jegyzetelsz vagy nem dolgozol napközben valami projekten, akkor felesleges cipelni.
Otthonra/albérletbe bőven elég.
Kb soha sem viszem be a laptopomat egyetemre Mérnökinformatikus szakra (nyílván most online oktatás miatt, de előtte voltam jelenlétiben) leginkább azért mert ha be is vinném semmi pluszt nem adni.
Rettenetes jegyzetelni rajta.
Egyedül azért jó, hogy ha online fent vannak a diák és a tanár túl gyorsan vált vagy éppen számodra könnyebb a laptop képernyőjét nézni, akkor jól jöhet. Meg ha adminisztratív információ van pl.: diából egy linket kimásolni, egy weboldalt elmeteni amit elmondtak talán egyszerűbb hogy rögtön rátudsz menni. (Persze telefonnal is, de nem ugyan olyan egyszerűen.)
Amúgy csak elveszi a figyelmet. Gyakran elbóklászol olyan oldalakra, amiket nem kéne nézned. Pl.: Facebook.
5# Ja meg laborokra vittem be, de inkább idegesítő voltam a saját laptoppal, mert a fejlesztő környezet sokszor nem működött rajta így sokat konzultáltam a labor vezetővel és összeségében szükségtelen volt.
Minden amit megcsinálsz laboron eltudod magadnak küldeni, így bár lehet használni saját laptopot nem szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!