OKJ nappali tagozaton? FONTOS!
Úgy tudom,hogy 2 OKJ megszerzése ingyenes,viszont
a legtöbb iskola a másodikat csak estin engedi.
Fontos lenne,hogy a második OKJ-t is nappali tagozaton tegyem le,van ilyen iskola,ahol ez lehetséges?
Leginkább informatika,logisztika,kereskedő szakok érdekelnek,lehetőleg Budapesten.
Beszélj az igazgatóval személyesen.
Vagy írj az Oktatási Hivatalnak, hogy nappalin szeretnéd elvégezni a második okj-t, 20 vagy és erre hol van lehetőséged.
Én sajnos olyan iskolát sem találok, amelyik az első OKJ-szakképzést nappali munkarendben véhzi, ha elmúltál 25... Pedig fontos lenne...
Mindenhol nagy örömme hirdetik, hogy már két képzés is ingyenes, de sajnos nem sokra mész vele, mert csak a nappali munkarendben adják le a tudásanyag egészét az órákon belül, ergó ott könnyebb megtanulni és vizsgát tenni belőle...
Az a baj az estivel meg a levelezővel,hogy tényleg nem lehet vele sokra menni.
Mindenesetre az is érdekes,hogy úgy van hirdetve,hogy 2 szakma ingyenes 25 éves korig akár nappalin akár estin..
De eddig amelyik iskolával felvettem a kapcsolatot,mindenhol azt írták,hogy a másodikat már csak estin vagy levelezőn lehet. Most akkor,hogy is van ez?
Tegnap írtam az Oktatási hivatalnak egy e-mailt kíváncsi leszek mi lesz a válasz.
Remélem találok olyan iskolát,ahova tudok menni nappalira, fontos lenne...
Kérdező, ők talán még segíthetnek neked:
Szent Benedek Általános Iskola, Középiskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium
"Iskolarendszerű OKJ szakképzés – nappali vagy esti munkarend
Képzési idő: 2 év (nappali: 1994.01.01. után született fiataloknak / esti: 18-65 éveseknek)
Az első két iskolarendszerű szakképesítés nappali munkarendben 22 éves korig, esti munkarendben magyar állampolgároknak korhatár nélkül tandíjmentes!
Diákigazolvány nappali és esti munkarend esetén is igényelhető!"
Ezeket a képzéseket indítják elvileg:
OKJ 54 344 01 Pénzügyi-számviteli ügyintéző
OKJ 54 345 01 Logisztikai ügyintéző
OKJ 54 346 02 Ügyviteli tikár
OKJ 54 481 04 Informatikai rendszergazda
OKJ 34 523 02 Számítógép-szerelő, -karbantartó
Szerintem keresd fel őket.
Sajnos egyik iskolával sem jártam sikerrel..
Mindenhova csak esti vagy levelező :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!