Ismertetek olyat, akinek ennyi pontja volt?
Az én ismerőseim közt sincs ilyen,de egyébként 2 nagyon jó 90% feletti emelttel elérhető, vagy ha van pl oktv többletpont.
Erős gimikben 450-460 átlagosnak mondható, de ott a 2 emelt is alap.
Én egy versenyistálló típusú gimiben tanultam és nálunk egyáltalán nem volt ritka a 470 feletti eredmény
Még ha 430-40 körül volt a ponthatár, az illető akkor elért 483 pontot. A legtöbb 497 volt talán nálunk.
Gondolom hozzájárul ehhez az oktatás minősége és a másik, önálló tanulás. Osztályban nem volt gyakori hogy minden vagy minden második héten bulizzunk. (Egy kisebb csoportban igen, de ők 420 körüli pontokat értek el)
Akiről tudtam hogy tényleg akarta a dolgot, ő szépen elrakta a kidolgozott tételeket, ha kellett újraírta. 12.ben szeptembertől tematikusan készült és csak kb karácsonykor pihent. Volt olyan aki sportolt, ott suli mellett kellett teljesíteni több helyen is, úgy hogy közben orvosira, jogra készültek.
Én ha visszamehetnék az időben, akkor kicsit többet tanultam volna és kevesebbet halogattam volna a dolgokat, hiszen másnak országos verseny-eb-vb mellett volt ideje felkészülni, míg én akkor feltételezhetőleg lustálkodtam😅
Bár nem panaszkodom, mert én is 440 felett álltam meg, de mai napig úgy érzem, hogy tudtam volna többet is teljesíteni.
Nekem 480 volt, egy barátnőmnek is.
Nekem 2 emelt szintű érettségi, minden érettségi 90% felett, minden jegyem színötös amiből pontot számoltak. Hát így.
Barátnőmnek 2 emelt, azokat duplázta, mindkettő 90% felett volt.
Van egy ismerősöm, asszem ilyen 485-90 pontja lett. Ő Leicester City-be megy egyetemre (magyar vidékről), elég elég suliba járt, pontosan nem tudom hogy volt ennyi plusz pontja, talán versenyeredmény, nyelvvizsgák, emelt érettségik.
Én meg a 320 pontomnak is örülök :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!