Közepes átlaggal felvennének az egyetemre, mint fogorvos?
A jegyeim 4 év alatt teljesen átlagosak voltak, egy inkább 4-es felé húzó hármas. Mit gondoltok?
Államira gondolom lehetetlen, de magánpénzből szóba jöhet?
Az érettségi jegyeim is befolyásolják gondolom, szívesen leírom azokat is, ha kell. A felvi nekem nem működik.
Előre is köszi
Egyenlore ahogy most sikerult szamolnom 320 korul van, ha mindent beleszamolok, es meg tanulok, hogy legyen + pontom.
Az allamirol teljesen lemondtam.
Mar csak az a kerdes, hogy az onkoltseg szoba johet -e.
Az emelt fizika e biologia megvan
Mind a ket tantargybol harmas lett az emeltem. Az a baj, hogy rettentoen elkapkodtam ezt az egeszet, illetve kicsit igazsagtalannak is erzem. Hiszen szakgimnaziumba jartam egeszsegugy agazaton, es nekem nem adtak meg a lehetoseget a fizikara vagy a kemiara. Sajat onerombol kellett az altalanos iskolai tudasomat osszeszedni, + meg rengeteget tanulni ahhoz, onkoltsegen, hogy egy alap tantargyat valamennyire elsajatithassak. Egy evet hagytam magamnak erre. Sajnos nem volt eleg, pedig regota ez a munka volt az almom.
Szoval beletorodok valahogy, van meg csomo szakma. De olyan jo lett volna, ha ez osszejott volna nekem.
Koszonom a valaszokat mindenkinek🙂
menj ttk-ra és lehet talalsz egy olyan mesterképzést ami bejonne neked
ttk-ra keves pont kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!