Ha ahol tanulok nem kötelező tantárgy a tesi, de én tornatanárnak mennék, akkor h tudok leérettségizni belőle? Tanáromnak mondom és kész?
Ehhez egy sima gimnáziumban tanuló diáknak, ahol néhány sulikör után focizás a program a tesiórákon, külön felkészülés szükséges. Mondd meg a tanárodnak, hogy mi a terved, és kérdezd meg, hogy fel tud-e készíteni. Ha nem vállalja, akkor a mi városunkban pl el lehetett menni egy sportra jobban specializált gimnáziumba, felkészítésre.
A felvin is vannak anyagok.
Sok sikert!
Nem tudom sportolsz-e valami mást is iskolán kívül, de ha az edződnek mondod, hogy fel akarsz készülni tesi érettségire lehet ő is felkészít(pl.: én edzőm tesitanár is egyben, és készít fel embereket).
De, ha mondod a tesitanárodnak, hogy érettségizni szeretnél, akkor foglalkozik majd veled külön és felkészít(ha vállalja). De jól gondold meg, hogy kihez mész felkészülni, az én sulimban például az én tesitanárom olyan volt, hogy egy 60 éves nő, és anyi volt a tesi óra, hogy sokszor be sem jött órát tartani. xD Amikor meg bejött, akkor pár kört futottunk, és kész. Ő is "készített fel", és nem nagyon foglalkozott a felkészítés alatt lévő diákjaival, némelyik rosszabbul csinálta a feladatokat, mint én(pedig én akkoriban egyáltalán nem edzettem, és mindenhez nagyon béna voltam). Persze ezeknek a diákoknak épphogy meglett a tesi érettségi(ha meglett nekik).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!