Most voltam 9-es, középsuliban, de szeretnék pár tantárgyból emelt érettségit tenni. Azt nem baj ha most 10-ik elején közlöm a tanárokkal? Megoldható az még?
10-ik végén kell fakultációt választanod, addig adj bele mindent azokba a tantárgyakba, amik a jövőd szempontjából fontosak lehetnek.
Ha nincsenek elegen, akik jelentkeztek, akkor remélhetőleg egy jó fej tanár felkészít, akár órarenden kívül (nálunk pl. fizikából 2-en jelentkeztek, és a tanár segített nekik)
A történelmet válaszd, az sokkal jobb mint a magyar. Tág a témakör, de sokkal jobban körbejárható mint a magyar. Én magyarból emelteztem, de nem tudtam mihez nyúljak először.
Plusz történelemről rengeteg, akár szabad olvasmányt is találsz neten, könyvtár ban is, míg magyarból kevesebbet.
#13 szakközépben nincsenek faktos órák? (már nem ott élek, és néha kicsit elúsznak információk... de ez azért durva)
ha egyetemre mennél, akkor lehet hogy tényleg nem ártana iskolát váltani, a te terveidhez egy gimnázium képzése lenne megfelelő ebben az esetben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!