Megéri Budapestre menni egyetemre?

Figyelt kérdés

A másik Szeged lenne, az közelebb van hozzám, jobban is vonz igazából, de Budapesten több a lehetőség.

A szak ugyanaz lenne mindkét helyen, a sulik ugyanúgy jók. Csak a város miatt gondolkodom nagyon.

2021. júl. 4. 11:30
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy ido utan terveztem atmenni koliba, masik koliba nem is jelentkezhetnék Pazmanyba?
2021. júl. 4. 18:23
 12/22 anonim ***** válasza:
96%

én úgy tudom, hogy nem

pontosabban vannak ilyen katolikus koleszok, de annyiba kerülnek, mint egy szoba albiban, meg kell sokszor ajánlás paptól

2021. júl. 4. 18:28
 13/22 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom hol jobb az oktatás, én nagyon más szakon végeztem Szegeden, nagyon szuper egyetemi város, nagyon éltem. Budapest közelében lakom amúgy, de örülök, hogy nem ide vettek fel.
2021. júl. 4. 21:32
 14/22 A kérdező kommentje:
#13 kolis voltál?:)
2021. júl. 4. 21:38
 15/22 anonim ***** válasza:
97%
Csak nem irinyis vagy?Egyébként én is hasonló gondolatokkal küzdök hogy mennyire éri meg felmenni pestre mert nekem se tetszik a város és szerintem a jobb vidéki egyetemeken(Szeged,Debrecen) is van olyan oktatás mint Budapesten
2021. júl. 5. 00:51
 16/22 A kérdező kommentje:

Irinyi? :D neeem, nem is idén érettségiztem.

Hát igen amúgy, én max azért mennék fel, mert ott egy barátnőmmel tudnék lakni meg a több diákmunka lehetőség miatt. Amit amúgy (egy ideig) nem is biztos h tudnék az egyetem mellett csinálni, ha rámegyek arra, hogy jó jegyeim legyenek. Akkor inkább az ösztöndíj lenne jobb.

2021. júl. 5. 08:21
 17/22 A kérdező kommentje:
És persze, az oktatás minőségében szerintem nincs hatalmas különbség vidék és Pest között, legalábbis ha Szegedről, Debrecenről és Pécsről beszélünk.
2021. júl. 5. 08:24
 18/22 anonim ***** válasza:
Ösztöndíjra ne alapozz semmit, pofátlanul alacsony tanulmányi ösztöndíjakat osztogatnak.
2021. júl. 5. 09:15
 19/22 A kérdező kommentje:
Igaz, de sajnos a diákmunkáért járó bér se sokkal jobb, vagyis max 1-2 napot tudnék az órarendem miatt dolgozni egy héten szóval. :(
2021. júl. 5. 09:54
 20/22 anonim ***** válasza:

Kolis voltam, igen.

2021. júl. 5. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!