Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Debrecenbe vagy Budapestre...

Debrecenbe vagy Budapestre menjek egyetemre?

Figyelt kérdés

Egyetemre jelentkeznék és adott a kérdés melyik városban. Pszichológiára megyek és tudomásom szerint a képzés mindkét városban azonos minőségen zajlik. Budapest mindig is tetszett, de nem tudom, egy vidékinek mennyire sikerül eldogadnia azt a nagy zajt és szemetet, viszont a lehetőségek nagyon vonzanak. Debrecenben mennyivel kevesebbek a lehetőségek? (Munka, kikapcsolódás, mindenféle szempontból, minden tapasztalatra kíváncsi vagyok.)

Milyen a diákélet? Debreceni, Pázmányi, Károlis és ELTÉs hallgatókat kédezem.

2019. jan. 10. 15:51
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Debrecen egyre élhetőbb békés, biztonságos nagyváros kiváló infrastruktúrával, nagy és gazdag egyetemmel.

Majd jönnek a pestiek, aztán majd ők is áradoznak egyet...

2019. jan. 10. 15:59
 2/7 anonim ***** válasza:
10%
Tök mindegy, ha úgyse tudsz majd elhelyezkedni a végzettségeddel.
2019. jan. 10. 16:55
 3/7 A kérdező kommentje:

#1 Tudsz bővebben írni róla? Milyenek ott a bulik például, van élet este?

#2 Ne szólj bele olyan dolgokba, amikről sz*rt se tudsz.

2019. jan. 10. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Kevés egyetem van, ahol a rektor beül a dobok mögé egy gólyatáborban (profokkal zenélni):

https://www.youtube.com/watch?v=k7j9Sw3BWCI

Szóval: élhető...

2019. jan. 10. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

Debrecenben nagyon baratsagos kornyezet van, szep az egyetem. 2 villamos vonal is van, ezenkivul buszok is , szoval eljuthatsz mindenhova. Szorakozasi lehetoseg is eleg sok van, nagyon sok az etterem, kocsma, pub, bulik is vannak, illetve a kossuth teren is vannak szabateri programok is. Van plaza, forum (nagyon sok ruhabolt van itt).

Na meg persze van a youDay, ami csak debrecenben van (ugy tudom), es a debreceni egyetemistaknak nagyon olcso a jegy.

En mindenkeppen Debrecent ajanlanam. Hidd el van olyan jo, mint pest. ;)

2019. jan. 12. 19:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én pestiként is gondolkozom azon, hogy Debrecen:D
2019. jan. 13. 18:45
 7/7 anonim válasza:
72%
Debrecen csodás! Nagy város mégis biztonságos, tiszta és rendezett. Sok lehetőséged van kikapcsolódni, enni, inni, sportolni egyaránt. Busz, villamos, minden van ami csak kell , hogy eljuss a város minden pontjára. Az egyetem nagyon jó itt, jó lehetőségeket kínál minden karnak a kikapcsolódásra. A szórakozóhelyekben sincs hiány, de ha nem szereted , rengeteg beülős hely van.:)Én még nem dolgozom, de nem hallok senkitől olyan problémát hogy ne tudna itt elhelyezkedni :) Szívből ajánlom.
2019. jan. 13. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!