Debrecenbe vagy Budapestre menjek egyetemre?
Egyetemre jelentkeznék és adott a kérdés melyik városban. Pszichológiára megyek és tudomásom szerint a képzés mindkét városban azonos minőségen zajlik. Budapest mindig is tetszett, de nem tudom, egy vidékinek mennyire sikerül eldogadnia azt a nagy zajt és szemetet, viszont a lehetőségek nagyon vonzanak. Debrecenben mennyivel kevesebbek a lehetőségek? (Munka, kikapcsolódás, mindenféle szempontból, minden tapasztalatra kíváncsi vagyok.)
Milyen a diákélet? Debreceni, Pázmányi, Károlis és ELTÉs hallgatókat kédezem.
Debrecen egyre élhetőbb békés, biztonságos nagyváros kiváló infrastruktúrával, nagy és gazdag egyetemmel.
Majd jönnek a pestiek, aztán majd ők is áradoznak egyet...
#1 Tudsz bővebben írni róla? Milyenek ott a bulik például, van élet este?
#2 Ne szólj bele olyan dolgokba, amikről sz*rt se tudsz.
Kevés egyetem van, ahol a rektor beül a dobok mögé egy gólyatáborban (profokkal zenélni):
https://www.youtube.com/watch?v=k7j9Sw3BWCI
Szóval: élhető...
Debrecenben nagyon baratsagos kornyezet van, szep az egyetem. 2 villamos vonal is van, ezenkivul buszok is , szoval eljuthatsz mindenhova. Szorakozasi lehetoseg is eleg sok van, nagyon sok az etterem, kocsma, pub, bulik is vannak, illetve a kossuth teren is vannak szabateri programok is. Van plaza, forum (nagyon sok ruhabolt van itt).
Na meg persze van a youDay, ami csak debrecenben van (ugy tudom), es a debreceni egyetemistaknak nagyon olcso a jegy.
En mindenkeppen Debrecent ajanlanam. Hidd el van olyan jo, mint pest. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!