Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Vadgazda mérnökire szeretnék...

Vadgazda mérnökire szeretnék menni, de nem vagyok jó fizikából, és matekból?

Figyelt kérdés
2018-ban érettségizett lány vagyok, letettem egy olyan diplomát ami nem is érdekelt, csak, hogy legyen valami, és még egy okj-t is elvégeztem mellette. Már amikor felvételizni kellett is ez a szakma érdekelt volna a legjobban, de nagyon féltem és még mindig félek tőle, emiatt a két tárgy miatt. Gimiben senkit nem érdekelt az osztályból a matek és fizika, ezért a tanár se foglalkozott azzal, hogy rendesen tanítson minket, mindenkit átrugdosott kettessel és el volt intézve a dolog. Már pár hónapja nagyon szenvedek ettől a gondolattól, mert szeretném kitanulni, de közben rettegek tőle, hogy nem fogok tudni teljesíteni az egyetemen, és ciki lesz, vagy kibukok, mert nem fogom érteni amit veszünk. Tudtok valami tanácsot mondani, vagy ti mit tennétek?

2021. júl. 3. 14:05
 1/1 anonim válasza:
Ne aggódj, én most vagyok végzős, szintén rossz vagyok matekból is fizikából ugyanezen okok miatt, de én a vadgazda szakot jelölöm meg elsőnek mindenképp :) Ne félj szerintem, nem hiszem, hogy egy villamosmérnöki szakhoz hasonló mennyiségű számítás várna ránk.
2022. jan. 24. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!