Akik néderlandisztika minort választottak, mennyire vette el az időt a főszakotoktól?
Figyelt kérdés
Még nem vagyok egyetemista, de tervezem, hogy minornak ezt vegyem fel, viszont félek, hogy több időt kell majd ezzel foglalkoznom mint a főszakkal.2021. júl. 1. 15:34
1/2 anonim válasza:
Általánosságban a nyelv minorok nem a legkönnyebbek közé tartoznak, de szorgalommal teljesíthetők, nem kell félni tőlük. Annak ellenére, hogy darabra nekem is kevesebb minoros (nem holland, azt nem ismerem sajnos; egy másik nyelv) órám volt, azokra mindig sokkal több időt kellett szánnom, mint az átlag főszakos tárgyaimra. De egyáltalán nem éreztem azt, hogy a főszakom rovására menne. Ez ne tartson vissza szerintem!
2/2 anonim válasza:
nem tudom, hogy ez még aktuális-e, de most vannak minorosaink dögivel, és kb mind azt mondta, hogy többet van nálunk, mint a főszakon. 3. félévben mondjuk úgy, hogy 2 fontos tárgy van, egyrészt mert a harmadik hagyható akár az 5. félévre is, és azzal kevesebbet is kell foglalkozni. aki tényleg ezt szerette volna, az imádja még annak ellenére is, hogy rengeteg időt kell rá szánni. akinek meg kényszermegoldás volt, az valószínűleg mostanra már a pokolba kívánja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!