Mit tudnák kezdeni az életemmel?
Az iskolát 16 évesen ottkellett hagyjam miután befejeztem a 10 osztályt, családi problémák miatt (a szüleim elváltak és egyik sem akarta fizetni a tanulmányaim) és elkellett kezdjek dolgozni.
Azóta egy cipőgyárban dolgozom. Most vagyok 19 éves. De valamit kezdeni akarok az életemmel.
Nincs lehetőség arra, hogy online elvégezzem az iskolát? Mivel estibe nem lenne erőm munka után.
Vagy esetleg egy jó tanfolyamot tudnátok ajánlani?
Bocsánat ha találtok helyesírási vagy összefügghetetlen mondatokat nagyon siettem az írással.
Köszönöm a válaszodat. Nemúgy értettem, hogy online érettségi hanem úgy, hogy az anyagot leadják online és csak vizsgázni kell bemenni időközönként.
Jelenleg nincs választásom máshova menni ez a gyár van csak a környezetemben ígyis busszal járok munkába. :)
Vannak képzések, amiket online délután-este tartanak, de amikről én tudok, sajnos érettségihez kötöttek.
Nézz rá pár képzéssel foglalkozó cég oldalára, és nézz ki valamit ami érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!