Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik lenne "piacképes"...

Melyik lenne "piacképes" tanári szak?

Figyelt kérdés
Nos, leérettségiztem még 2017-ben, akkor földrajzból emelteztem, 66%-os eredménnyel. Több opción gondolkozom. Föci-infó, föci-fizika, vagy föci-töri, vagy föci-etika. Melyiknek lenne értelme? A földrajz fix, mert azt szerettem mindig is. Infóból, vagy fizikából viszont kellene érettségi, legalább középszinten, de valószínűsítem, hogy ezek valamivel közelebb állnak a föcihez, mint a töri. Infó tudásom annyi, hogy össze tudok rakni egy gépet, meg fel tudok telepíteni egy Windows-t, alapszintű igencsak.
2021. jún. 26. 21:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Matek-infóval AKÁRMIKOR elmehet programozónak, tárt ajtók várják.

Etikával meg... no comment. Szépek az elvek, de nem lehet érte kenyeret venni. Ahhoz pénz kell.

2021. jún. 27. 15:19
 22/23 anonim ***** válasza:

"Csak még mindig nem értem, hogy minek tanulna tanárnak, ha pl. programozó lesz?"

Mert 20 évesen a tanári létnek a szépségeit fogja látni, ezért választ tanári szakot. 40 évesen meg azt, hogy nem lesz nyugdíja, nem megbecsült a munka, amit végez és a gyerekeinek választani kell, hogy cipő vagy nyaralás.

2021. jún. 27. 15:20
 23/23 A kérdező kommentje:
Akkor marad a gyógynövényes Foszk, mint B terv. Ezzel tényleg nem számoltam, tényleg nem nézik semmibe, köpködik a tanárokat, főleg Fideszes körökben, oldalakon látom ezt Facebookon pl.
2021. jún. 27. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!