Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Léteznek még piacképes kézműve...

Léteznek még piacképes kézműves szakmák?

Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 07:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mire gondolsz? Kovács, edénykészítő, szappanfőző stb?

Én nem vagyok ezek közül egyik sem, de covid előtt gyakran jártam kézműves vásárokra. Eszméletlen árak vannak 1-1 szépen hímzett terítőért, kézműves szappanért, kovácsoltvas rózsáért stb. Nem mondom, hogy ezek az emberek 100%-ban ebből élnek még és már el se férnek a Lamborghiniktől a budai villában, de minimum valami szép mellékest biztosan hoz nekik, különben nem szórakoznának az árusítással.

Esetleg ha megint lesznek ilyenek, menj el egyre, hátha válaszolnak a kérdéseidre (pl hogy hol tanultak, hogy építették fel a vállalkozásukat).

2021. márc. 31. 07:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, köszönöm!
2021. márc. 31. 08:08
 3/3 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

A mesterségek ünnepén mondták 3 éve a budai várban a kovácsok, hogy 1. Mindenki egy főállás mellett hobbiként kezdte, 2. meggazdagodni nem, de tisztességesen megélni lehet belőle.

Egy asztalos csinált igazi fából bölcsőt, és 150.000 Ft volt. Egyébként az asztalos is megél, ha nem iszik.

Az árakba értsd bele, hogy sok idő az a műremek, emiatt órabéreben nem olyan brutális a dolog.

2021. márc. 31. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!