Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a véleményetek a Miskolci...

Mi a véleményetek a Miskolci Egyetemről?

Figyelt kérdés

Milyen az egyetemi élet? Milyen a koli? Akinek van valamilyen tapasztalata bármivel (akár csak Miskolccal) kapcsolatban, ossza meg nyugodtan!

Egyébként BTK magyar szakra készülök, és nagyon szimpatikus a ME, ezért lenne jó, ha mondanátok róla ezt-azt.

2021. jún. 25. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Én ott végeztem (szociológiát), szerettem. Nem vagyok az a nagy partyarc, de bőven vannak programok.

Nem voltam kolis, mert közel lakom, de az Uni Hotelben voltam bent, szerintem igényes.

2021. jún. 25. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
93%

Egy félévet jártam ETK-ra. (Ebből pár hónapot töltöttem ott az online oktatás miatt)

De a közösség jó volt, voltak programok, koli is egész jó :)

Összességében pozitív élményeim voltak

2021. jún. 25. 21:42
 3/6 nemaRendőrség ***** válasza:
90%

Most eléggé kiszámíthatatlan, szerintem kell pár év még helyreáll az egyetemi élet.

A távoktatás, kolik folyamatos random bezárása, társadalmi élet nullává tétele eléggé megtette a hatását, pedig az előtte lévő. 1-2 év sem volt az igazi, mondjuk egy 5 évvel ezelőtti időszakhoz képest.

2021. jún. 26. 03:28
 4/6 anonim ***** válasza:
7%

Engem utottek vertek a koliban.

A tanarok is szivattak az egesz tarsasagot.

Szar hely.

2021. jún. 26. 16:43
 5/6 anonim ***** válasza:
6%

Ti selejtek!

Az igazsagert leszavaztok.

Sopredek!

2021. jún. 26. 18:23
 6/6 anonim ***** válasza:
94%
Én ott végeztem (műszaki képzés), illetve tesóm is (BTK). Alapvetően jók a tapasztalatok, az ütöttek-vertek résszel nem értek egyet. Èn is voltam kolis, de ilyennel nem találkoztam soha, olyannal mondjuk igen, aki füvezett, de ilyen szerintem van máshol is.
2021. jún. 27. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!