Miskolci Egyetemről vélemények?
Különösön az me-mfk érdekelne,de azok is írjanak akik nem erre a karra járnak!
Milyen a kolesz??Oktatás minősége??Társaság??
Szia!
Én első éves vagyok az állam- és jogtudományi karon. Eddig tetszik a suli. :) A tanárok kedvesek,de majd a vizsgákon minden kiderül. Sok tanár diktál,mert az új könyveket még nem adták ki.:D Az E/1es koliba lakok,2x2 ágyas szobának van közös konyhája,fürdője,wc-je. Jó a társaság,buli is rengeteg van. Az a jó,hogy az Egyetemvárosban minden van,könyvesbolt,papírbolt(ahol vonatjegyet is lehet venni) pékség,a Lidl és a Tesco is közel van,és minden épület egy helyen van. Azt hiszem,hogy az egészségügyisek járnak be a városba,nekik elég bonyolult. :S De szeretek itt lenni,már megszoktam. :)
Lenne még egy kérdésem,hátha idetéved még valaki
Ha nem csinálok emeltet semmiből akkor is el tudom végezni a szakot,nem lesznek hiányosságaim??
Valahol olvastam hogy nem könnyű szak
A hagyományok miatt a társaság nagyon segítőkész, amúgy pedig jó fejek. A tanárok segítőkészek, ha látják rajtad hogy érdekel a tantárgyuk.
Ha matematikából nem is raksz emelt szintet azért érdemes elkezdeni tanulni, nézegetni, de amúgy meg lehet csinálni nélküle NAGY szorgalommal. Miskolc egy jó választás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!