Egyetemen évugrás(?)
Figyelt kérdés
Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy egyetemen lehet évet ugrani úgymond. pontosabban levizsgáznék mindenből ami következő szemeszterben lenne és akkor egy évvel közelebb lehetnék a diplomához2021. jún. 24. 11:58
11/13 anonim válasza:
"Mellesleg hogyan bírsz 60-at teljesíteni? Az hivatalosan 1800 óra tanulás a félévben (ami 3,5 hónap) és leosztva hetekre, heti 128 óra, egy hét 168 óra, akkor a maradék 40 órában alszol, eszel, űrítesz, sportolsz, kikapcsolsz, vagy a barátaiddal, stb? hogy? jó ez így? Én el nem tudom képzelni ennyi tanulás mellett hogy lenne életem."
Nem volt választási lehetőségem. Levelezős vagyok, és többféle képzési időtartamú hallgatók vagyunk együtt a csoportban. Így van olyan tárgyam, ami nappalin csak 3 félév múlva lenne esedékes, de most belepasszírozták a mintatantervbe.
Szóval a maradék időmben nemcsak eszek-alszok-ürítek-sportolok, stb, hanem dolgozom és a családomat is ellátom.
Elvagyok vele. Elvileg még egy ilyen félév és utána könnyebb lesz.
12/13 anonim válasza:
Nekem történelem az egyik szakom az eltén, simán végeztem velük 2 szemeszterrel előbb, szóval ha nem lenne a másik ráépülős szakom (angol), végezhetnék most :D
13/13 anonim válasza:
Az egymásra épülések és a tárgyak meghirdetési féléve lehet a gyakorlati akadálya (a teljesítőképességeden kívül). Egy év szerintem nagyon sok, de olyat ismerek, aki egy félévvel hamarabb végzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!