Az építészmérnök szak rajz alkalmassági vizsgájára fel lehet normálisan készülni egy év alatt, otthon?
“ Úgy érzem, megint az a fránya szövegértés a ludas...”
Én meg azt hiszem elfogytak az érvek részedről. :)
Akkor szoktak ezzel jönni.
“ Erre szerinted nem adekvát reakció az, hogy nem töltöm velük minden percemet? ”
Nem ezt írtad. Csak most próbálod így csavarni. De mindegy.
“ A diplomámról pedig legyen elég annyi, hogy nagyon érdekes volt "szakmai" szempontból ez a beszélgetés. :) Ez amúgy megint személyeskedés, de sem politikus, sem jogász nem vagyok. ”
Nem is mondtam, hogy az lennél, itt te nem értetted a szöveget. Csak a csűrés-csavarás miatt írtam, hogy ott ezzel sokat lehetne elérni, tényleg személyeskedés. Viszont akkor jól sejtettem a szociálpedagógiát, legalábbis rokon szakma... pszichológia? Hm
De, azt írtam, hogy én nem vagyok összenőve a barátaimmal. Ebből logikusan következik, hogy nem töltöm velük minden percemet, nem? :D
Tudom, hogy nem azt írtad, hogy jogász vagy politikus vagyok, és az utalást is értettem. Egyszerűen leírtam, hogy nem vagyok az, hiába gondolod úgy, hogy ott sokra vinném. Te vagy az, aki vagy kiforgatja a szavaimat, vagy tényleg nem érti, amit írok. Egyébként a többi szakma sem talált, de nem fogok belemenni ilyen játékokba, maradjon csak titok. :)
És igen, elfogyak az érveim, ugyanis az elejétől fogva azt tudom csak mondani, hogy nem normális kapásból úgy válaszolni valamire, hogy a kérdező biztosan vette az érettségijét. Főleg nem úgy, hogy amúgy te voltál az, aki félreértette a kérdést. Ezt ragozzuk ám egész nap. Nem fogok már minden hülyeségbe belekötni, pedig hidd el, lenne még pár ötletem. De arra továbbra sem kaptam választ, hogy mi a fene hozta elő belőled ezt a negatív reakciót a kérdésre, szóval úgy tűnik, ez is rejtély marad. Tök jó, mindegyikünk megtart magának valamit a beszélgetésből. ;)
“ Tök jó, mindegyikünk megtart magának valamit a beszélgetésből. ;)”
Az utolsó előtti mondatodra pont ez jutott eszembe. De leírtad.
Hogy mi hoz ki ilyet? Ezt neked kell jobban tudnod, ha szakmailag érdekes volt.
Nem is próbáltam hajszál pontosan eltalálni, csak az irányt, annak meg stimmelni kell, ha ennyire érdekel más motivációja. A többi részletkérdés, úgysem megyek semmire vele, ha tudom hogy valaki a vonal végén szexuálpszichológus vagy a zárt osztályon foglalkozik a magamfajtákkal.
Még mindig nem vagyok pszichológus, de tényleg mindegy. Bárkit érdekelhet más emberek motivációja vagy gondolkodása hobbi szinten is, nem véletlen raktam idézőjelbe a szakmait korábban.
Amúgy meg pont azért volt érdekes, mert egy ilyen kijelentés után az lenne az első logikus következtetés, hogy aki felől ilyen reakció érkezik, annak vagy nem sikerült az érettségi, vagy sikerült, de valamiért olyan hatalmas teljesítménynek tartja, hogy másnak biztos nem sikerülhet pénz nélkül. Mivel kiderült, hogy nálad nem ez a helyzet, ezért továbbra is egy kérdéses pont marad. De ezen már túl vagyunk.
"zárt osztályon foglalkozik a magamfajtákkal"
Ezzel pedig remélem, hogy nem azt akarod mondani, hogy szerintem oda való vagy, mert én ilyet nem mondtam.
Akkor jó. :)
Egyébként 25 éve tényleg azt hittem teljesítmény.
Bár ha belegondolok, ma nem lenne idegzetem olyan dolgokkal foglalkozni, ami annyira nem érdekel. Ha humán lennék akkor a matek-fizika miatt, ha meg reál, akkor az irodalom-történelem miatt tuti buknék. 😁
Szóval, lehet tényleg teljesítmény volt, csak mára megszépítette a múlt...
(Mégiscsak építész vagy... de mindegy is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!