BME rajzalkalmassági előkészítő-Megéri? Muszáj?
ez butaság - Pécs is jó és ez alkalmassági, képességfejlesztés, rajzolni ott is ugyanúgy tanítanak- a kocka és a hasáb, a henger és a szék mindenhol ugyanolyan! a perspektíva is... menj! nem éri meg a fáradság és a költség, semmivel nem jobb a pesti, és az időt inkább gyakrolásra használd. Gyakorolj sokat. Legyen egy vázlatfüzet nálad és ha van egy kis időd rajzold le, amit látsz! Meglátod, hamar haladni fogsz. És a matek, fizika menjen jól, az fontos.
A rajztanárod segítségét is kérhetnéd- tud segíteni és biztos szívesen teszi. A3-as rajzlapon min 2B de inkább 4 B ceruzával rajzolj - meg kell szokni a rajzlap méretét is, és rajzbakon jó rajzolni.
jó tanácsok:
Gondolom már voltál a rajz alkalmasságin és remelem sikerült is.
Annyit fűznék hozzá, ha valakinek megy a rajz, akkor nem feltétlenül kell ilyenért fizetni, nekem felkészülés nélkül sikerült, habár azt hozzá kell tennem, hogy művészeti iskolába jártam. És utolsó napon kérdeztem meg az egyik rajztanáromat, hogy ha úgy csinálom ahogy akkor az jól van-e. És sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!