Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 16 éves vagyok és 0 iskolai...

16 éves vagyok és 0 iskolai osztályom van, lehetne még osztályom?

Figyelt kérdés

Sziasztok abban szeretnék segítséget kérni hogy még meg lehetne-e legalább 8 általános iskola mivel 16 éves vagyok és anyagi okok miatt a szüleim nem tudtak iskolába be íratni írni olvasni hála istennek tudok, számolni helyesen írni stb...

Csak annyi a gond hogy nincs iskolám köszönöm szépen aki segíteni akar szép napot és köszi hogy el olvastad

2021. jún. 20. 19:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező te fiú vagy e vagy lány?
2021. jún. 20. 21:30
 12/17 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem is kamu. Kötelező az iskola!
2021. jún. 20. 21:55
 13/17 anonim ***** válasza:
84%
Azért a hatóságok (Gyámügy...) sem lehetnek ennyire balfékek,hogy így ki lehet bújni az iskola alól.
2021. jún. 20. 22:01
 14/17 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem jártál iskolába a csp. se járt, hihetetlen.
2021. jún. 20. 22:06
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan! anyagi okok miatt pontchogy járatták volna! Mert a csp x nap hianyzas eseten sem jár. De rég kiemeltek volna a családból ha valóban megtsgadtak volna a szülök az iskoláztatast.
2021. jún. 20. 22:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nem Magyarországon laktak, hanem egy olyan helyen, ahol nincs ingyenes oktatás.

Kedves kérdező, Magyarországon ingyenes és kötelező aaz oktatás, de te már túl vagy a tanköteles koron. Azonban lehet pótolni az oktatást, osztályozó vizsgákkal spórolhatsz néhány évet.

2021. jún. 21. 14:29
 17/17 anonim ***** válasza:
83%

16: egész Európában ingyenes és kötelező az alapfokú oktatás.

Ha meg mondjuk Burundiban lakik a kérdező, vagy Dél-Vietnamban, akkor miért egy magyar fórumon érdeklődik...?

2021. jún. 21. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!