16 éves vagyok és 0 iskolai osztályom van, lehetne még osztályom?
Sziasztok abban szeretnék segítséget kérni hogy még meg lehetne-e legalább 8 általános iskola mivel 16 éves vagyok és anyagi okok miatt a szüleim nem tudtak iskolába be íratni írni olvasni hála istennek tudok, számolni helyesen írni stb...
Csak annyi a gond hogy nincs iskolám köszönöm szépen aki segíteni akar szép napot és köszi hogy el olvastad
Szerintem klassz, hogy tanulni szeretnél! Ezt találtam neked, hívd fel őket holnap!
Pont 16 éves korodig vagy tanköteles.
Eddig azért kijárhattad volna a 8 általánost.
Az hogy szegények vagytok,még nem mentség arra,hogy ne járj iskolába.
A szegények is ugyanúgy el tudnak járni az iskolába, ugyanúgy tudnak tanulni.
Én azt mondom, hogy 8 osztályt magában nem érdemes elvégezni. Ha utána szakmát szeretnél tanulni (vagy érettségizni) akkor természetesen jó döntés, és én is tanulásra bíztatlak. De ha 8 elemi után elmennél dolgozni, és nem tanulnál tovváb, az csak időpocsékolás. Nagyon kevés olyan munka van, ahova pontosan 8 elemi kell (tehát érettségi vagy szaka nem elvárás, de a 8 általános viszont követelmény).
Analógia: Ez olyan, mintha nem tudnál írni, de 3 betűt megtanulnál. Van olyan munka ahova nem kell az írástudás, oda fölösleges a 3 betűt ismerni. Van ahova meg kell, oda meg kevés a 3 betű. A kettő között nagyon nagyon kevés lehetőség van.
9. Mivaaan??
Magyarországon KIZÁRT h egy gyerek maugli módjára ne járjon iskolába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!