Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 16 éves vagyok és 0 iskolai...

16 éves vagyok és 0 iskolai osztályom van, lehetne még osztályom?

Figyelt kérdés

Sziasztok abban szeretnék segítséget kérni hogy még meg lehetne-e legalább 8 általános iskola mivel 16 éves vagyok és anyagi okok miatt a szüleim nem tudtak iskolába be íratni írni olvasni hála istennek tudok, számolni helyesen írni stb...

Csak annyi a gond hogy nincs iskolám köszönöm szépen aki segíteni akar szép napot és köszi hogy el olvastad

2021. jún. 20. 19:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem klassz, hogy tanulni szeretnél! Ezt találtam neked, hívd fel őket holnap!

[link]

2021. jún. 20. 19:58
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
Szia! Persze, hogy tanulhatsz még. Sok sikert!
2021. jún. 20. 20:26
 3/17 anonim ***** válasza:
94%
Kötelező az általános iskola, hogyhogy nem jártÁl?
2021. jún. 20. 20:28
 4/17 anonim ***** válasza:
89%
Olyant még el tudok képzelni, hogy csak 6-7 osztályod van, bár az is furcsa, na de hogy egy sincs...? Elmeséled, hogy történt?
2021. jún. 20. 20:45
 5/17 anonim ***** válasza:
85%
anyádék ügyesen bújkáltak a gyámügy elől ha 16 évig egyszer se találták meg őket. tanköteles korú gyereket ugyanis KÖTELEZŐ iskolába járatni. legkorábban 3 éves korodban kellett volna kapniuk egy felszólítást hogy írassanak be óvodába. olyan nincs hogy nem engedhetik meg maguknak, mert akkor az állam fizeti.
2021. jún. 20. 20:48
 6/17 anonim ***** válasza:
78%

Pont 16 éves korodig vagy tanköteles.

Eddig azért kijárhattad volna a 8 általánost.

Az hogy szegények vagytok,még nem mentség arra,hogy ne járj iskolába.

A szegények is ugyanúgy el tudnak járni az iskolába, ugyanúgy tudnak tanulni.

2021. jún. 20. 20:52
 7/17 anonim ***** válasza:
73%

Én azt mondom, hogy 8 osztályt magában nem érdemes elvégezni. Ha utána szakmát szeretnél tanulni (vagy érettségizni) akkor természetesen jó döntés, és én is tanulásra bíztatlak. De ha 8 elemi után elmennél dolgozni, és nem tanulnál tovváb, az csak időpocsékolás. Nagyon kevés olyan munka van, ahova pontosan 8 elemi kell (tehát érettségi vagy szaka nem elvárás, de a 8 általános viszont követelmény).

Analógia: Ez olyan, mintha nem tudnál írni, de 3 betűt megtanulnál. Van olyan munka ahova nem kell az írástudás, oda fölösleges a 3 betűt ismerni. Van ahova meg kell, oda meg kevés a 3 betű. A kettő között nagyon nagyon kevés lehetőség van.

2021. jún. 20. 20:54
 8/17 anonim válasza:
64%
KAMU!!! Be ne xopjátok!
2021. jún. 20. 20:57
 9/17 anonim ***** válasza:
82%

9. Mivaaan??

Magyarországon KIZÁRT h egy gyerek maugli módjára ne járjon iskolába!

2021. jún. 20. 21:02
 10/17 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk helyi önkormányzat által be lehetett pótolni a 8 osztályt egy pár hónapos "képzés" alatt. Volt olyan aki 5.osztályt otthagyta volt aki csak a 8.at. Náluk érdeklődj hogy nem lesz esetleg egy ilyen pótlás mert akkor szeretnél jelentkezni rá
2021. jún. 20. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!