Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy lehet egy 16 éves 6....

Hogy lehet egy 16 éves 6. osztályos?

Figyelt kérdés

Olvasom ezt a hírt:

[link]

Kamasz fiú erőszakolt meg egy kislányt

Egy 6.-os fiú erőszakolt meg egy kiskorú lányt Gyálon. Az erőszakoló 16 éves

Na most állj. 16 éves. 6. osztályos????

Hát én 12 évesen voltam 6. osztályos…. mit keres egy 16 éves retek 6. osztályban????

Másodéves középiskolásnak kéne lennie!!

2017. máj. 5. 11:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki ennyit bukik, vagy kihagyja az évet, vagy később kezdi. Sok a tróger.
2017. máj. 5. 11:19
 2/20 A kérdező kommentje:

Olvastam itt a gyk-n egy szori hogy valaki arról panaszkodott hogy ált iskola 7. osztályban a lánya egyik osztálytársa elmúlt 20 éves. Nem hittem el.

Most akkor így visszamenőleg is higgyem el mert mgé igaz is lehet?

Ezek után ki tudja..

2017. máj. 5. 11:21
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén egy ilyen emberből kinézem hogy bukott egy párszor. Műveletlen, valószinüleg a szülők se bátorították a tanulásra.
2017. máj. 5. 11:24
 4/20 anonim ***** válasza:
89%
Gondolom,milyen származású lehet a "fiatalember".Náluk az is nagy szó,ha bejárnak egyáltalán iskolába.
2017. máj. 5. 11:30
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos vannak ilyenek. Nekem is volt általánosban 16 éves osztalytársam 7. osztályban.

Szerintem nem lenne szabad 1-nél többször megbuknia valakinek. Teljesen más az ember 16 évesen mint 12 évesen... Elég unalmas lehet kisgyerekekkel egy osztályba járni. Egyáltalán nem is egy korosztály, az oktatás úgy rossz ahogy van.

Ha úgy nézzük, Angliában sincsen évismétlés meg megbukás, mégis működik a rendszer. Jobban mint Magyarországon.

De gondolom azt már le se kell írnom, hogy az ilyen túlkorosak általában romák szoktak lenni.

6/20 anonim ***** válasza:
100%

Négyszer bukott, úgy. 16 éves korig tanköteles.

A fiam osztálya is kapott egy ilyen gyereket. Első osztályt másodszor ismételte. De (szerencsére) év végén kibukott. Vagyis 3 évvel volt idősebb, mint az új osztálytársai. Nem tudom, mi a sztori vége, mert elköltöztek. Azt se bánta senki.

Sajnos el sokat elmond a 16 éves elkövetkező családi körülményeiről, hogy ennyiszer bukott. Gondolom látott maga előtt példát az ilyen viselkedésre. Azt nem hiszem el, hogy eddig nem volt vele gond.

7/20 anonim ***** válasza:
Most nem azért, ha már erőszakolóról beszélünk, nem csodálkozom rajta, hogy 4 évet bukott :(.
2017. máj. 5. 11:49
 8/20 anonim ***** válasza:
Nahát, tegnap aki feltételezni merte hogy 16 éves, lehurrogták. Hoppá.
2017. máj. 5. 11:49
 9/20 Haord2017 ***** válasza:
100%
nem szabadna egy ennyi idos gyereket betenni a 12 evesek koze, kisegito iskolaba kene kuldeni ahol segitenek neki felzarkozni hogy legalabb a 8 altalanosa meglegyen es ne a kicsik kozt normalatlankodjon.
2017. máj. 5. 11:54
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap hallottam a híradóban és ezt én sem értettem.

A neten mindenhol csak azt írták, hogy hatodikos. Csodálkoztam is, hogy egyáltalán foglalkozik a szexszel. Aztán este a tv-ben mondták, hogy 16 éves.

De erre nincs valami szabály, hogy ilyen túlkorosan már nem lehet a kisebb gyerekekkel egy osztályban? Szerintem ez egyébként is veszélyes, mert visszaélhet a testi fölényével. És aki 4x bukott, én arról nem azt feltételezem, hogy ha valami nem tetszik neki, akkor megbeszélni, hanem, hogy erőszakkal intézi el.

2017. máj. 5. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!