Gazdaságinformatikus szak után egy gazdinfó Msc-vel lennék előrébb vagy egy másik informatikai Bsc-vel pl. mérnökinfó, proginfó?
Az a helyzet, hogy amikor megjelöltem az egyetemeket akkor még a BME mérnökinfót jelöltem első helyen de később (amikor még lehetett) változtattam rajta és a Corvinus gazdinfót jelöltem meg elsőhelyen bár azt csak úgy, hogy az úgysem lesz meg. Aztán végül elég jól sikerültek az érettségijeim és úgy néz ki meglesz.
Nézegettem a DPR felméréseit és azokból viszont az derül ki, hogy a mérnök- ill. proginfósok jobban keresnek.
Olyan szerencsés helyzetben vagyok (és remélem leszek is), hogy a Corvinuson ezzel az ösztöndíjas rendszerrel nem csökkennek az államilag fin. félévek számai. Ezért úgy gondolom, hogyha későbbiekben neki ugranék a BME-n a mérnökinfónak vagy az ELTE-én a proginfónak akkor ezáltal elég erős gazdasági és informatikai szaktudással rendelkeznék. Továbbá lehet, hogy bizonyos tárgyakat még el is tudok fogadtatni.
Ti mit gondoltok, hogyan cselekednétek? Esetleg van akinek volt ilyesmivel konkrét tapasztalata?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!