Középszintű törire elég a Mátyus Gyöngyi, Bori István összefoglaló könyv?
Figyelt kérdés
Ősszel akarok javítani az 55%-on, 70 a cél, most kaptam ezt a könyvet egy ismerőstől. Elég ez a könyv középszintre?2021. jún. 11. 00:18
1/6 anonim válasza:
Az egy nagyon jó könyv, nagyon alapos, de a Száray féle tankönyvekre is szükség van, abban van minden részletesen, jól megérthetően leírva, rengeteg fontos forrás is azokban van. Azt gondolom, érdemes lenne azokat is beszerezned.:)
3/6 A kérdező kommentje:
De, ha a Szárayt is átnézem, akkor akár emeltre is mehetnék ennyiből. Vagy nem? Meg van a Száray sorozat is, amiből tanultunk. Lehet nagy falat lenne mondjuk egy közepes középszint után, de tény, hogy ez a hanyagságom miatt lett 55%.
2021. jún. 11. 18:37
4/6 anonim válasza:
A Száray és ez a Mátyus Gyöngyi könyv együtt (Mátyusból az emeltre való) elég ütős emeltre, én így készültem, plusz videók, 77 lett, nekem sajnos nem elég, de összeségében pedig jó eredmény. Ha számítana arra az egyetemre, ahova mész, én adnék neki egy próbát, most benne vagy a körforgásban, most tanultad, frissek az infók a fejedben. Viszont középre is szükséges a tankönyv, legalábbis egy jobb százaléknál már számít, hogy mennyire tudod részleteiben az anyagot. Ha csak el is olvasod mind a négy könyvet egyszer, plusz átnézed a forrásokat, már az sok segítség. A másik könyv zseniálisan tömörít, nagyon jó, de magas százalékhoz az én meglátásom szerint kevés.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem most érettségiztem, ez kimaradt.
2021. jún. 12. 01:16
6/6 anonim válasza:
Én csak órai jegyzetekből+a felkészítő könyvből készültem és 60% lett úgy,hogy későn álltam neki a tanulásnak, gyorsan kellett végigmennem mindenen+a járvány ideje alatt órákra sem készültem nagyon. Száray könyveim vannak,de ki sem nyitottam őket. Ha nem az utolsó napokban vágom be a felkészítő könyvet úgy-ahogy,akkor jobb is lehetett volna,de nem azon múlt hogy nem a Szárayt olvastam:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!