Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Javatokra vált az online oktatás?

Javatokra vált az online oktatás?

Figyelt kérdés
Nekem nem :D

2021. jún. 5. 19:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
83%
Nem egyáltalán nem volt a hasznomra sőt a káromra méginkább ezért hagyom ott a szakomat mert depressziós lettem az online oktatástól..
2021. jún. 5. 23:18
 12/28 anonim ***** válasza:
92%
Nálam se. Elidegenedtem az emberektől, tanulásilag nálunk silány volt.
2021. jún. 6. 10:13
 13/28 anonim ***** válasza:
93%

Egyetem. Nálunk elég jól volt megoldva. Nekem SOKKAL hasznosabb volt, mint a jelenléti forma. Persze, voltak hátrányai is, de az előnyei:

- nem kellett napi 3 órát utaznom

- fel tudtam venni ütköző órákat, mert mindent meghallgathattam online

- akkor hallgattam meg az órákat, amikor oda tudtam figyelni. Ilyen 3-4 órás tömbösítéseket akkor állítottam le és akkor folytattam, amikor akartam

- rögtön gépbe tudtam jegyzetelni, és részletesebben, mint általában, mert akkor állítottam meg a felvételt, amikor kellett

Egyrészt sokkal jobb jegyzeteim lettek a későbbi vizsgáimra, mint általában, és ez fontos, mert szinte semmiből nincs rendes könyvünk, csak a diasorok, másrészt felvettem jópár tárgyat a következő tanévből is, így jövőre kevesebb órám lesz, a fennmaradó szabadidőt meg arra fogom fordítani, hogy elmenjek gyakorlati helyre, mert ugye az a hátrány megvolt, hogy a gyakorlat idén kimaradt:(

2021. jún. 6. 13:34
 14/28 anonim ***** válasza:
92%
Nem volt rossz, de engem nagyon zavart, hogy olyan sok írásbelit adtak fel, alig tudtam teljesíteni. Ha suliba járunk általában napi 9 órám van, de akkor alig van írásbeli. Az online oktatásban a tanárok sem találták helyüket, azt hitték, most itthonról sokkal többet tudnak a nyakunkba sózni. Ráadásul volt olyan tantárgy amiből nem is nagyon magyaráztak, most meg számon kérik a le nem adott anyagot. Jobb lesz rendesen a suliban, remélem az ősz már nem hoz semmilyen meglepetést! Szép nyarat mindenkinek!
2021. jún. 6. 14:15
 15/28 anonim ***** válasza:
90%
Akadtak előnyök, de inkább hátrányok voltak sajnos, főleg, hogy ezek miatt hosszabb távon járok rosszul. Motiválatlanság, kedvetlenség, elidegenedés a többiektől, sőt talán még a felelősségérzetem is csökkent, halogatok is.. szerintem most jobban elfáradtam, mint jelenlétiben, kevesebbet jártam el itthonról (finoman szólva), alig voltak offline interakcióim másokkal és még sorolhatnám sajnos. Remélem azért hamar sikerül majd visszarázódnom a rendes, régi kerékvágásba.
2021. jún. 6. 14:24
 16/28 anonim ***** válasza:
96%

Ki tudtam szűrni a felesleges tölteléktárgyakat. Minden szakmai tárgy fel lett véve (a tanár által, vagy általam) és le is van töltve, így szóbelire készülve azokat nézem vissza, jegyzetelek mellé.

Jelenlétiben nem ilyen egyszerű másfél-2 órán keresztül folyamatosan odafigyelni és körmölni, főleg, ha a tanár diasora csak címszavakból áll és csak hadar mellé.

2021. jún. 6. 19:41
 17/28 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon nem és pechemre pont érettségizős évemben jött ennek a borzalomnak a nagyobb része. Jelenleg ott tartok, hogy el is rontottam 1 évet az életemből, mivel nem úgy sikerültek az érettségik. Márcsak 1 szak maradt meg nekem a hozott pontok alapján, ha pedig nem vesznek fel oda, akkor mehetek újraérettségizni.

Az egész pandémia nyomokat hagyott bennem egész életemre kifolyólag. :/

2021. jún. 7. 18:21
 18/28 anonim ***** válasza:
93%

Is-is. Néhány tárgyat szerintem nem éltem volna túl jelenléti oktatás mellett. :D

Nekem idén már személyes vizsgák voltak, és szerencsére most is meglettek mind a vizsgák, sőt, még jobb is lett az átlagom, mint az online vizsgaidőszakban, aminek nagyon örülök. Az azért kár, hogy most már megint be kell járni... Most már nem lehet ágyból nézni az előadásokat. :(

2021. jún. 26. 23:19
 19/28 anonim ***** válasza:
70%

Nekem igen.

Az érettségi eredményeimen, főleg az emelt infó esetében, dobott egy jó pár százalékot és így 458 pontos lett a felvételim.

2021. júl. 25. 09:47
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Az órákra járás igen, a vizsgázás nem. Mivel itthonról bármit ki lehetett keresni, és bármilyen kalkulátort használhattam, így nem voltam rákényszerítve a tanulásra...
2021. nov. 27. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!