Javatokra vált az online oktatás?
Nekem nem, meg ahogy láttam, az osztálytársaimnak sem.
Persze, jó volt a LOL-t meg a Valorant rankedet csapatni, de azóta sem értem teljesen az OOP-t (objektum orientált programozás) :D
Első vagyok, Miért ennyire haszontalan a válaszom? Nem a lepontozás zavar csak nem értem.
Hétfőtől péntek délig dolgozom, Utána hazamentem, fejhallgatón meghallgattam az előadást, 12-20 óra között, sokkal jobb volt hogy közben eltudtam mosogatni, fölmosni... olyan dolgokat csinálni amire nem kell figyelni.
Ugyanaz szombaton, 8-12 óra között eddig mindig az egyetemen ültem, most pedig odafigyelést nem igénylő robot munkákat meg tudtam közben csinálni.
Én #2-ik vagyok, és én is le lettem pontozva, pedig szöges ellentétét írtam a tiéddel :D
Úgyhogy valaki a nem hasznos válasz gombbal éli ki a szexualitását :D
#7-es ..
Én igy voltam vele, ugyan ezt tanultam :D
Meg a tanár ugrál a 10.ik Classon belül, te meg próbáld kitalálni az egyik képenyőt nézve, hogy most az Adat Adatok GAdatok vagy a tudja melyik Classba irogatja a metódusokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!