Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Javatokra vált az online oktatás?

Javatokra vált az online oktatás?

Figyelt kérdés
Nekem nem :D

2021. jún. 5. 19:26
A kérdező szavazást indított:
Igen
Ugyanolyan volt mint a jelenléti
Nem
102 szavazat
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
88%
Munka mellet egyszerűbb volt az egyetemet csinálni. És miközben halhattam az órát tudtam otthon takarítani.
2021. jún. 5. 19:59
 2/28 anonim ***** válasza:
73%

Nekem nem, meg ahogy láttam, az osztálytársaimnak sem.

Persze, jó volt a LOL-t meg a Valorant rankedet csapatni, de azóta sem értem teljesen az OOP-t (objektum orientált programozás) :D

2021. jún. 5. 20:02
 3/28 anonim ***** válasza:
88%
Igen javamra vált sokkal jobban tanultam
2021. jún. 5. 21:00
 4/28 anonim ***** válasza:
92%

Első vagyok, Miért ennyire haszontalan a válaszom? Nem a lepontozás zavar csak nem értem.

Hétfőtől péntek délig dolgozom, Utána hazamentem, fejhallgatón meghallgattam az előadást, 12-20 óra között, sokkal jobb volt hogy közben eltudtam mosogatni, fölmosni... olyan dolgokat csinálni amire nem kell figyelni.

Ugyanaz szombaton, 8-12 óra között eddig mindig az egyetemen ültem, most pedig odafigyelést nem igénylő robot munkákat meg tudtam közben csinálni.

2021. jún. 5. 21:41
 5/28 anonim ***** válasza:
85%

Én #2-ik vagyok, és én is le lettem pontozva, pedig szöges ellentétét írtam a tiéddel :D

Úgyhogy valaki a nem hasznos válasz gombbal éli ki a szexualitását :D

2021. jún. 5. 21:54
 6/28 A kérdező kommentje:
Nem értem miért van mindenki ennyire lepontozva... Én mindenkinek zöldet nyomtam, csak kíváncsi voltam kinek mennyire volt hasznos/nem hanszos a digitális oktatás :/
2021. jún. 5. 21:55
 7/28 anonim ***** válasza:
92%
Valamivel könnyebb így tanulni bizonyos dolgokat, hogy visszatértünk jelenlétibe, de már annyira lefárasztott ez az év, hogy most se nagyon tudok figyelni órákon. Persze programozást, vagy épp weblapszerkesztést sokkal jobban szeretek így tanulni, mert online katasztrofális volt, hogy folyamat váltogatnom kellett, hogy lássam mit csinál a tanár, de közbe én is tudjam csinálni.
2021. jún. 5. 21:56
 8/28 anonim ***** válasza:
96%
Én is mindenkit gyors pontoztam egy zöld pipával, már csak azért is :D
2021. jún. 5. 21:57
 9/28 anonim ***** válasza:
99%

#7-es ..

Én igy voltam vele, ugyan ezt tanultam :D

Meg a tanár ugrál a 10.ik Classon belül, te meg próbáld kitalálni az egyik képenyőt nézve, hogy most az Adat Adatok GAdatok vagy a tudja melyik Classba irogatja a metódusokat :D

2021. jún. 5. 21:59
 10/28 anonim ***** válasza:
93%
Sajnos nem. Gimis vagyok,a tavalyi online jól ment,azt hittem,hogy most is így lesz. Tévedtem. Rontottam,a lelki állapotom sem volt az igazi,eddig ez a tanèvem lett a legrosszabb. Nekem valahogy nem tett jót ez az online tanulós dolog. Remélem,hogy már nem lesz,mert rendes helyzetben sokkal jobban tudok teljesíteni,egyszerűen ez a tanév egy csalódás lett szàmomra.
2021. jún. 5. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!