Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol érné meg anyagilag a...

Hol érné meg anyagilag a legjobban beiratkozni az orvosi egyetemre?

Figyelt kérdés
Magyarországon csak önköltséges formában tudnék tanulni, mert már van egy másik diplomám. De karriert szeretnék váltani mindenképp. Viszont tudtommal Magyarországon a tandíj 1 millió fölött van félévenként. Gondolkodtam a külföldi tanuláson, azonban ott a lakhatási költségek miatt nem érné meg. Mivel Budapesten van saját lakásom, ahol csak a rezsit kell fizetnem. Mit gondoltok? Van jobb opció anyagi szempontból a magyarországi egyetemeknél? Van itt esetleg olyan aki külföldön tanul orvosin?
2021. jún. 5. 15:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Lehet neked nem segít semmit a válaszom.

Olyan egyetem végeztem ahol nincs orvosi szak, de nálunk volt olyan hogyha önköltségesen vagy és jó az átlagod akkor megpályázhatod hogy az egyetem visszautalja neked a tandíjat.

2021. jún. 5. 15:34
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A tandíj külföldön sem alacsonyabb, sőt, pont azért jön ide tanulni sok külföldi, mert máshol még drágább.
2021. jún. 5. 17:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!