Milyen programozási nyelvel kezdjek?
Én középiskolában normálisabban a c# tanultam meg. Nekem modnjuk könnyen ment ez az egés, de szerintem a visual studio is nagyon átlátható segítő kész és logikus ugy minden.
Viszont szeritnem akármelyik ilyen tipusú nyelvről nem olyan nehéz átmenni a másikra.
C++ nehéz nyelv..
Jó kérdés egyébként, én C#-pal kezdtem de mérnök infón erőltetik a javát is.
Kezdő barát nyelvnek számít azthiszem a python es a js de nem nagyon merültem el bennük szóval nem szeretnék hülyeséget mondani.
Én elsőéves gazdinfós hallgatóként szólok hozzá a témához: Én középiskolában C#-ot tanultam az emelt infóérettségihez, ami egyetemen tök jól jött a Javához, illetve ahhoz, hogy szabadidőmben elkezdjem megtanulni a C-t és a C++-t. A C#-pal szerintem nem lőhetsz nagyon mellé, mint első nyelv.
Ha teheted, akkor ne Fortranban kezdj el programozni, annál még a C/C++ is könnyebb nyelv... :D
“ 4-es, a C++-t komolyan gondoltad kezdő nyelvnek?”
Tényleg felesleges. Kímélni kell a kezdő informatikusokat, nehogy megtanulják, mi történik a háttérben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!