Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Késő elkezdeni 22 évesen a...

Késő elkezdeni 22 évesen a fogorvosit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A véleményetekre vagyok kíváncsi.

2019ben érettségiztem, akkor 410 pontot sikerült összeszednem, így nem vettek fel az orvosira, egy év kihagyással már a jelentkezésem sem adtam be akkora pofonként ért akkor az egész kudarcom.

Borzalmas döntést hoztam: elkezdtem a SOTEn a gyógyszerészetit, ami nem tetszik annyira (minden tárgyam sikerült. 4,4es átlagom lett, tehát lelkiismerettel tanulok és nem linkeskedem el ezt sem), ezért úgy gondoltam, hogy újraérettségizem kémiából, majd 2022-ben elkezdem a fogorvosit, addig pedig passzív féléven leszek a gytkn és dolgozom valamit.

A szüleim sajnos nem támogatnak annyira, így pláne nem tudom, hogy érdemes lenne-e belevágni ebbe az igen nehézkes egyetembe?

Mi a véleményetek?

2021. máj. 24. 16:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem késő soha semmi.
2021. máj. 25. 11:52
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat🥰
2021. máj. 26. 12:30
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

,,- Mire ledoktorálok, ötvenéves leszek - mondtam.

- Így is, úgy is ötvenéves lesz.”

Nem rég olvastam egy könyvben, szóval sosem késő elkezdeni semmit. Van olyan, aki 30 fölött kezdi el az orvosit. Lehet később bánnád, ha most nem próbálnád meg. Több ismerősöm is van, akik első próbálkozásra nem jutottak be, majd újrapróbálkoztak. És ismerek olyat is, aki hozzád hasonlóan elkezdte a gyógyszerészetit és azt követően váltott. A gimis kémia tudást meghaladják az egyetemen tanultak, így nagyobb eséllyel fogsz jól teljesíteni az érettségin, főleg ha ilyen jó átlagod van. Sok sikert! 😊

2021. máj. 28. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!