Merre tanuljak tovább ha csak az érdekel, hogy minél több pénzt keressek (legálisan), lehetőleg vállalkozóként?
Egy ilyen ház 6,300,000,000 Ft.
Én ennek kb. 1/6-ával már boldogan tudnék élni, de sokkal alatta nincs értelme a vergődésnek...
500,000 forintos fizetés mellett egy fele ilyen házat 525 ÉV !!! megvásárolni, de az infláció miatt még sokkal de sokkal több is.
Régebben úgy terveztem, hogy minimalista életet fogok élni, a hedonista élvezetekről teljesen lemondva, értéket teremtve...
De azóta rájöttem, hogy az érték szubjektív és ha az akinek adsz semmibe veszi, akkor annyit is ér.
Például nem véletlen, hogy az orvosok is külföldre mennek a több pénz után, vagy legrosszabb esetben is próbálnak magán praxist kialakítani.
Semmibe sem veszi a társadalom a munkájukat, senki nem hálás érte...
Én már nem akarok senkiket semmit nyújtani. Azt akarom már csak hogy jól éljek, legyen 1-2 ember az életemben akivel kölcsönösen szeretjük egymást, például feleség és gyerek... És ennyi.
Az, hogy halálra gürcölöm magam egy tudományos eredmény miatt, totálisan értelmetlen...
Informatika?
Nem kell profinak lenned, elég csak koncepcionálisan érteni a dolgokat és magad mellé beszervezni a profikat és szó szerint bármit elérhetsz.
Vagy már az is jó ha kölséghatékonyan, azaz önmagad megépíted a protitípust adott appnak vagy hardver + szofver terméknek amivel akarsz foglalkozni, jönnek a befektetők és már sínen is vagy.
Vállalkozónak nem egyetemen kell tanulni, de talán informatikával kapcsolatban a legegyszerűbb vállalkozást indítani úgy hogy szinte végtelen lehetőséged van.
Akár nagyon unalmas kategórizáló szoftverekkel is kereshetsz milliókat vagy megalkothatod a következő facebookot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!