Hogyan tudnék minél jobban felkészülni emelt szintű kémia érettségire?
Figyelt kérdés
Gyengére sikeredett a májusi érettségim, így pár ponttal lecsúsztam a ponthatárról.
Jelenleg különórára járok, a mozaikos, villányi könyvekből tanulok és az "Ötösöm lesz" könyvből számolok. Valamint majd a korábbi érettségiken fogok még gyakorolni.
Valami hasznos tipp, hogyan leghatékonyabb a kémia tanulása? Esetleg szóbelire hogyan készültetek, saját vázlattal/könyvvel?
Nagyon szeretnék minél jobban fejlődni, hogy jó eredményt érjek el.
Előre is köszönöm a válaszaitokat! :)
2020. nov. 22. 23:00
1/2 anonim válasza:
Amiket írtál könyvek, azok jók, én sem tanácsolnék mást. Gyakorolj napi 3-4 órát, és amikor már a bonyolult feladatok is a könyöködön jönnek ki, akkor jó. Segít, ha minél több videót is próbálsz nézni kísérletekről, sokat tud segíteni, hogy minél több információ megmaradjon.
2/2 anonim válasza:
a legjobb könyveket sikerült beszerezned, nekem is azokat ajánlották anno. szóbelire a legegyszerűbben a gyakorlati feladatok gyakorlásával lehetne, ha van rá lehetőséged. esetleg videókat próbálj találni, ha élőben nem lehet. nekünk anno megszervezték, ketten jöttek egy egyetemről, minden kísérletet bemutattak, videóra is vették. egész napos program volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!