Hogyan lehetne több pontom? miből érettségizzek újra, hogy bekerüljek? Segítene valaki pontokat számolni aki ért hozzá?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Jelenleg 370 pontom van,
Az érettségi eredményeim:
Magyar 77%
Töri 74%
Matek 53%
Közgáz 65%
Orosz Emelt 61%
Biológia emelt 65%
Pszichológiára szeretnék jövőre jelentkezni, és a legalacsonyabb ponthatárú helyre is legalább 400 pont kell, hogyan érhetnék el többet? Előre is köszi!!
2021. máj. 19. 21:04
1/30 anonim válasza:
Mik a középiskolai hozott pontjaid? Azok is számítanak ha nem duplázol. De van felvin pontszámító kalkulátor, be lehet rakni, hogy milyen szakra mennél és annak a követelményei alapján a számodra legkedvezőbben számolja a pontokat. Amúgy én a helyedben nyelvvizsgát csinálnék, mert az hasznos a későbbiekben is és a diplomához is kell. Ha más nyelv is van olyan szinten, akkor inkább nem oroszból csinálnám, mert azok kiütik egymást. Ha meg nem elég úgy sem vagy nem opció, akkor azt a tárgyat csinálnám újra, ami a legjobban megy és amit bele is tudsz számolni majd.
2/30 anonim válasza:
Felvinej a kalkulatoraba ha beirsz mindent ott reszletesen latod mit szamol :D pl az ev vegi jegyeid hianyaban nem tudom tenylegesen szamolni :/
3/30 A kérdező kommentje:
magyar 5 5
irodalom 5 4
töri 4 4
matek 3 2 :((
orosz 5 5
földrajz 4 4
remélem ez segít de ezek benne vannak a 370ben
2021. máj. 19. 21:23
4/30 anonim válasza:
Szerintem ezen csak ugy tudsz javitani ha ujra irod valamelyik emeltet jobbra :/
5/30 anonim válasza:
Es #1nek annyit hogy a ket emelttel mar maxolja a pluszpontokat, tehat a nyelvvizsga “felesleges”
7/30 anonim válasza:
En is arra gondoltam eloszor :D
8/30 anonim válasza:
Ezen csak úgy tudsz javítani, ha újra érettségizel. Duplázással egyszerűbb, próbáld a biológia emeltedet felnyomni és a magyar közepedet. A matekot miatt csak duplázással van esélyed szerintem.
9/30 anonim válasza:
Esetleg nyelvvizsga nem ad ilyenkor pluszpontot?
10/30 A kérdező kommentje:
A duplázás működik egy emelt és egy középpel is? És körülbelül hány %nak kéne lennie hogy ez működjön?
Köszi az eddigi válaszokat!
2021. máj. 20. 10:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!